Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Bramboráky z červené řepy

6 bramboráků porcí
do 1 hodiny
Bramboráky z červené řepy
Bramboráky z červené řepy Autor: Jezte česky
Bramboráky můžete péct i v troubě na pečicím papíru, pokapejte je však troškou oleje, aby neoschly a držely tvar.
Reklama

Suroviny (6 bramboráků porcí)

Reklama

Postup

  1. Červenou řepu i brambory oloupejte a nastrouhejte. Přidejte nasekanou cibuli, vejce a mléko.
  2. Nakonec vmíchejte sůl, pepř, fenykl, majoránku a zahustěte moukou.
  3. V pánvi rozehřejte řepkový olej a osmahněte na něm bramboráky z obou stran dozlatova. Hotové odložte na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.
Reklama

Bramboráky z červené řepy Foto: Jezte česky

Bramboráky z červené řepy. Foto: Jezte česky

 

JJezte českyEZTE ČESKY– rok v naší kuchyni

Jana Vašáková, Zdena Skokanová N.

Tato kuchařka přináší osvědčené tipy, jak používat zdravé lokální sezonní suroviny v kuchyni – autorky oprášily staré české recepty našich babiček a prababiček a přizpůsobily je současným potřebám. Naučí vás připravovat domácí marmelády, sirupy i nanuky, nezapomínají ani na netradiční vánoční a velikonoční menu nebo pochoutky z posvícení. Navíc v knize najdete zajímavosti a reportáže z tradiční zabijačky nebo z honu.

Vydalo nakladatelství Smart Press

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama