Masová směs
- kuřecí prso 500 g
Masová směs
- červená paprika 1 kus
Masová směs
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1. Na bramboráčky si nastrouháme brambory, cibuli, česnek. Přidáme vejce, koření a sůl. Zaprášíme moukou a vytvoříme těsto. Na rozehřáté pánvičce s jedlým olejem usmažíme bramboráčky do zlatova (asi pět minut z každé strany) a odkládáme je na papírovou utěrku, která odsaje přebytečný tuk.
2. Masová směs: Nejprve si nakrájíme oba druhy masa. Na oleji nejprve osmažíme pórek a přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou papriku a nakrájené kuřecí maso. Dusíme do měkka ve vlastní šťávě. Ke konci zaprášíme solamylem a přidáme sójovou omáčku, povaříme, promícháme a naservírujeme k bramboráčkům.