zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Bombardino
Spouštím video za 5s.

Vyzkoušejte recept na italské Bombardino

Hodnoceno: 55x
Bombardino se narodilo roku 1974 v italském Livignu a od té doby jeho věhlas nepominul, nýbrž roste do výšin italských vrcholků. Až si budete chtít připomenout svou báječnou zimní dovolenou, tak víte co...
do 10 minut
1 porce

Legenda praví, že restauratér zvaný Il Genovese připravoval před 36 lety ve své horské chatě hostům něco na zahřátí. Jeden z nich se ovšem nechtěl spokojit s tím, co zná, a žádal vynalézavého majitele, aby mu připravil něco extra! Ten ze dvou studených alko drinků a pod vlivem chvilkové inspirace připravil jeden teplý nápoj. Host, který pil Bombardino ve světové premiéře, vykřikl nadšením: „Je to bomba!“ 
A od té doby se na dolomitských vršcích nezahřívají lyžaři jen sluncem a sportem. Až dodnes.

reklama

Suroviny (1 porce)

Postup

  1. Jde to velmi snadno. Vaječný koňak s whisky zahřejete s mlékem. Přitom nesmíte překročit teplotní hranici 80 °C, tekutina nesmí vřít.
  2. Poté nalévejte do hrníčků, zdobte šlehačkou a usmívejte se ještě víc.

S Italem v kuchyni II.S Italem v kuchyni II.

 

S Italem... v kuchařce! Jedinečné setkání s oblíbeným kuchařem Emanuelem Ridi, které vám přinese jen to dobré na každý den.

Čeká vás přes 70 vybraných italských receptů, doplněných o šťavnaté fotografie jídel a četné snímky z natáčení pro pohodu u vašeho rodinného krbu i plotny.

reklama

Sledujte celou epizodu