Suroviny
- vepřové maso 250 g
- kedlubna 1 kus
- mrkev 2 kus
- cibule 1 kus
- bambusové výhonky 80 g
- klíčky mango 80 g
- vejce 2 kus
- houby jidášovo ucho 70 g
- rýžové nudle 100 g
- chilli 1 špetka
- pepř 1 špetka
- placky z rýžového papíru 10 kus
- pivo 1 láhev
Postup přípravy
Všechny ingredience nakrájíme na co nejjemnější kousky do mísy
Přidáme dvě vejce a dochutíme solí, pepřem a chilli (podle chuti)
Rýžové placky si namočíme asi na minutu do piva v mělkém talíři
Navlhčíme si ruce a nabereme směs na rýžovou placku
Přehneme ze dvou stran a zavineme do závitku
Osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova
Servírujeme s ledovým salátem a chilli omáčkou