Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Vepřový špíz s kuskusem

4 porce
do 1 hodiny
Vepřový špíz s kuskusem
Vepřový špíz s kuskusem Autor: isifa.com
Teriyaki omáčka je japonská marináda ze sójové omáčky, rýžového octa, zázvoru a česneku.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Marinujte maso alespoň 10 minut v teryiaki omáčce. Mezitím nalijte vařící vývar na kuskus do mísy nebo hrnce s pevně doléhající pokličkou. Přikryjte, nechte 2–3 minuty spařit a vidličkou načechrejte. Přidejte citronovou šťávu, trochu olivového oleje, mandle, cibuli, rajčata a vše dobře promíchejte.
  2. Napíchejte maso na grilovací jehly. V předehřáté troubě pečte, dokud nebude maso měkké a hnědozlaté.
  3. Při podávání: Na talíře rozdělte kuskus promíchaný se salátovými listy a navrch položte špízy.
Reklama

Vepřový špíz s kuskusem Foto:

Vepřový špíz s kuskusem                                                                                        Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama