Suroviny
- zakysaná smetana 3 kelímky
- vanilkový cukr 2 sáčky
- ztužovač na krémy 1 sáček
- broskev 1 ks
- mléko 1 dcl
- voda 5 lžic
- piškoty 100 g
- hořké kakao
Postup přípravy
Zakysanou smetanu dáme do mísy, přidáme do ní cukr, vanilkový cukr, mléko a rozmícháme
Připravíme si ztužovač na krémy (želatinu) dle návodu na obalu
Poté přidáme hotovou želatinu do zakysané smetany a důkladně rozmícháme
Do skleničky na dno dáme rozdrobenou piškotu, dáme krém, posypeme hořkým kakaem, dáme broskve, na ně zase krém, piškoty, broskve, posypeme kakaem
Takto vrstvíme až nahoru
Končíme krémem a posypáním kakaem
Potom chladíme cca 2hodiny v lednici
Podáváme řádně chlazené