Suroviny
- Mattoni Schorle
- bezinková šťáva
- Sodovka
- limetka
- kostky ledu
- Máta
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Do skleniček dejte kostky ledu, zalijte kvalitní bezinkovou šťávou, vymačkejte limetku a přidejte lístky máty.
- Dolijte Mattoni Schorle a sodovkou. Na závěr ozdobte ještě lístky máty a podávejte.