Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Restované ohnivé kuře

4 porce
do 1 hodiny
Restované ohnivé kuře
Restované ohnivé kuře Autor: archiv Kikkoman
Jednoduché, bleskově připravené jídlo překvapí výraznou chutí, kterou ocení zvlášť milovníci pikantních pokrmů.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Smíchejte všechny suroviny na marinádu. Kuře vložte do nekovové mísy a nalijte na něj marinádu. Dobře promíchejte, zakryjte a nechte marinovat nejméně 30 minut. Poté kuře vyndejte a marinádu odložte stranou pro pozdější použití.
  2. V pánvi wok rozehřejte olej a 1 až 2 minuty restujte kuře ze všech stran, pak ho odložte stranou. V pánvi orestujte mrkev a arašídy, po zhruba 2 minutách přidejte dýni, jarní cibulku a jarní zelí a restujte další 2 minuty. Vraťte do pánve kuře, přidejte marinádu a smažte další 2 minuty, dokud kuře nebude hotové. Okamžitě podávejte.
  3. PRIMA TIP: Pokud chcete vydatnější jídlo, podávejte s rýží nebo nudlemi.
Reklama

Restované ohnivé kuře  Foto:

Restované ohnivé kuře, foto: archiv Kikkoman

Kikkoman - tradiční japonská omáčka

Kikkoman - tradiční japonská přírodně fermentovaná omáčka

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama