Suroviny
- vepřová panenka 800 g
 - olej (sezamový a arašídový)
 - koření pěti vůní (badyán, fenykl, skořice, hřebíček, pepř, ev. zázvor a kardamon) 1 lžíce
 - arašídový olej 1 lžíce
 - máslo 1 lžíce
 - mořská sůl
 - pepř
 
Nudle
- arašídový olej 2 lžíce
 - česnek (nasekaný) 2 stroužky
 - zázvor (nasekaný) 1 lžíce
 - chilli 1 špetka
 - kapie (červená nebo oranžová, nakrájené na plátky) 2 ks
 - omáčka hoisin 1/3 hrnku
 - sójová omáčka 2 lžíce
 - nudle (vaječné nudle, uvařené) 200 g
 - koriandr (čerstvý) 10 g
 - arašídy (opražené)
 - chilli papričky (nakrájená na kolečka) 1 ks
 - mořská sůl
 - pepř
 
Postup přípravy
- Předehřejte troubu na 200 °C. Na prkénko dejte maso, vetřete do něj arašídový a sezamový olej, potom koření pěti vůní. Dochuťte.
 - V pánvi rozpalte arašídový olej a máslo a maso ze všech stran prudce opečte. Přemístěte maso do trouby a pečte 7–10 minut. Poté nechte maso pár minut odpočívat a nakrájejte ho na plátky.
 - Nudle: Rozpalte arašídový olej v pánvi nebo ve woku, přidejte česnek, zázvor, chilli a smažte 1 minutu. Potom přidejte pepř a smažte další 2 minuty. Přidejte hoisin a sójovou omáčku, pořádně promíchejte, aby se chutě spojily, potom nasypte nudle a opět dobře promíchejte, aby se nudle dokonale obalily.
 - Při podávání: Nudle rozdělte na servírovací talíře, podávejte s na plátky nařezaným masem a posypte jarní cibulkou, koriandrem a oříšky.