reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Beru na vědomí
Rybí karbanátky
Autor: S vášní pro jídlo Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Hodnoceno: 6x
Karboše miluje velká část českých strávníků. Masovou klasiku z vepřového nebo hovězího ale můžete snadno nahradit rybou! Protože takové rybí karbanátky jsou skvělým ozvláštněním chuťovek i nedělního oběda. :)
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Rybu nakrájejte na menší kostky a spolu s vejcem, petrželí a citronovou šťávou a kůrou vložte do hlubokého mixéru. Pokud má ryba menší kosti, nemusíte je řešit, mixér se o ně postará.
  2. Všechny suroviny v mixéru rozmixujte dohladka.
  3. Rybí směs přendejte do misky, přidejte strouhanku, trochu pepře a soli, promíchejte a rukama utvořte asi 12 malých karbanátků.
  4. Ty potom opečte na oleji z obou stran dozlatova.
TIP: Skvělá omáčka k rybím karbanátkům je ta, kde se smíchají 4 lžíce zakysané smetany s pár lístky nasekané petrželky, půlkou stroužku česneku, 1 lžící citronové šťávy a trochou soli.

S vášní pro jídlo
Kaya Kounová Roubíčková

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

reklama

reklama