Suroviny
- jahody
- smetana
- moučkový cukr
- pomerančový likér (Cointreau)
- vanilkový lusk
- meduňka
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Z jahod odstraňte stopku a překrojte je napůl. Přidejte moučkový cukr, pomerančový likér, lístky meduňky a promíchejte.
- Do vychlazené smetany přidejte jadérka z vanilkového lusku a moučkový cukr a vyšlehejte šlehačku.
- Jahody nandejte do talíře, ozdobte lžící šlehačky a podávejte.