zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Marinované jahody s krémem chantily
Autor: Vlado Kníž Marinované jahody s krémem chantily

Marinované jahody s krémem chantily

Hodnoceno: 0x
Super rychlý dezert, který nadchne každého u stolu. Jahody vylepšené francouzským krémem a pomerančovým likérem.
do 10 minut
4 porce

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Z jahod odstraňte stopku a překrojte je napůl. Přidejte moučkový cukr, pomerančový likér, lístky meduňky a promíchejte.
  2. Do vychlazené smetany přidejte jadérka z vanilkového lusku a moučkový cukr a vyšlehejte šlehačku.
  3. Jahody nandejte do talíře, ozdobte lžící šlehačky a podávejte.

Marinované jahody s krémem chantily Foto:

Marinované jahody s krémem chantily Foto: Marinované jahody s krémem chantily, foto: Vlado Kníž

Připravte si marinované jahody podle videoreceptu přímo se šéfem:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Marinované jahody s krémem Chantily

reklama