návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Marinované jahody s krémem chantily

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 10 minut
Marinované jahody s krémem chantily
Autor: Vlado Kníž Marinované jahody s krémem chantily
Super rychlý dezert, který nadchne každého u stolu. Jahody vylepšené francouzským krémem a pomerančovým likérem.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Postup

  1. Z jahod odstraňte stopku a překrojte je napůl. Přidejte moučkový cukr, pomerančový likér, lístky meduňky a promíchejte.
  2. Do vychlazené smetany přidejte jadérka z vanilkového lusku a moučkový cukr a vyšlehejte šlehačku.
  3. Jahody nandejte do talíře, ozdobte lžící šlehačky a podávejte.

Marinované jahody s krémem chantily Foto:

Marinované jahody s krémem chantily Foto: Marinované jahody s krémem chantily, foto: Vlado Kníž

Připravte si marinované jahody podle videoreceptu přímo se šéfem:

TVŠ IV (3) - Marinované jahody s krémem Chantily
Marinované jahody s krémem Chantily