Japonská smažená rýže
Japonská smažená rýže
Japonská smažená rýže
Rychlý oběd pro dnešní den – rýže, slanina, vejce a porce čerstvé cibulky. Ideální pokrm do krabičky!
2 porce
30 minut
japonská
Postup přípravy
-
V malé misce dobře promíchejte uvařenou rýži s majonézou.
-
Pokrájejte cibulku a slaninu na malé kousky.
-
Na pánvi rozehřejte trochu olivového oleje, přidejte rýži a chvilku restujte.
-
Poté ji nahrňte na jednu stranu pánve a do druhé poloviny rozklepněte vajíčka.
-
Vařte jako míchaná, ale jakmile budou tak z poloviny hotová, vmíchejte je do rýže.
-
Přisypejte slaninu a restujte asi 5 minut. Přidejte cibulku, sůl a promíchejte.
-
Sundejte z plotny, dochuťte pepřem a servírujte!
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
redakce Prima FRESH