návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Houbový Stroganoff

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Houbový Stroganoff
Autor: David Turecký Houbový Stroganoff
Elegantní jídlo, prý vymyšlené pro ruského šlechtice Stroganova, kombinuje telecí maso se žampiony a zakysanou smetanou. Ale maso můžete úplně vynechat a jídlo bude – a to za čtvrt hodiny – stejně přímo královské!

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Ve velké pánvi nebo kastrolu rozehřejte olej, přidejte nakrájenou cibuli, česnek a houby a za stálého promíchávání je 5 až 10 minut smažte. Podlijte vývarem, poprašte paprikou, solí a pepřem a ještě 5 minut poduste. Před podáváním vmíchejte smetanu, jen aby se prohřála.
  2. Jídlo podávejte posypané petrželkou, například s rýží.

Houbový Stroganoff Foto:

Houbový Stroganoff, foto: David Turecký

Další nejen houbové recepty najdete v podzimním čísle časopisu Prima FRESH:

Prima FRESH - podzim 2015

Užijte si podzimní sklizeň s novým číslem časopisu Prima FRESH!