Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hermelín plněný špenátem

2 ks porce
do 10 minut
Hermelín plněný špenátem
Hermelín plněný špenátem Autor: Velká sýrová nakládačka
Proměňte hermelín ještě ve větší lahůdku. Vnitřek sýru naplňte směsí podle vlastní chuti, my vám nabízíme lahodnou variaci se špenátem a vlašskými ořechy.
Reklama

Ve špenátu najdeš sílu, obzvlášť je-li ukryt v hermelínu.

Suroviny (2 ks porce)

Reklama

Postup

  1. Hermelíny necháme asi půl hodiny povolit při pokojové teplotě. Baby špenát omyjeme a nadrobno nakrájíme.
  2. Hermelínům odkrojíme vršky a vydlabeme hmotu zevnitř. V misce ji smícháme s baby špenátem, prolisovaným česnekem a ořechy. Přidáme lžíci pomazánkového másla. Směsí naplníme vydlabané hermelíny a přiklopíme odkrojené vršky. Zabalené do alobalu dáme hermelíny uležet přes noc do lednice.
  3. Podáváme nakrájené na tenké plátky nebo na trojúhelníčky.
Reklama

Velká sýrová nakládačka

Velká sýrová nakládačka

Iva Bartošová, Kateřina Suchá

Opravdu dobře naložená kniha, aneb první kuchařka nakládaných hermelínů je tady!

Pamatujete si, kdy jste poprvé ochutnali nakládaný hermelín? A zkusili jste si někdy doma tento gastronomický fenomén českých hospod sami připravit? Pokud vás už nebaví ten klasický s česnekem a cibulí a rádi vyzkoušíte něco nového, pak je tady Velká sýrová nakládačka se spoustou originálních i svérázných receptů.

A nebudou chybět ani recepty na jiné sýrové delikatesy. Vše doplní fotoreportáž z každoroční soutěže o nejlepší nakládaný hermelín či praktický pracovní postup, jak se má hermelín správně nakládat. V dobrém sýru najdeš sílu, zvláště pak v nakládaném hermelínu – a tak neváhejte a pusťte se do nakládání!

Mladá fronta | 219 Kč | vázaná bez přebalu | 128 stran | 163 x 192 mm

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama