návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Cuketové cannelloni s pestem a mandlovou ricottou

Hodnoceno: 0x
2 porce
do 30 minut
Cuketové cannelloni s pestem a mandlovou ricottou
Autor: archiv Raw Deli Cuketové cannelloni s pestem a mandlovou ricottou
Pokud vás láká vyzkoušet raw stravování, máme pro vás recept, který nejenže zvládnete hravě připravit, ale fakt si na něm pochutnáte. Do letních dní je naprosto ideální, lehký a přitom díky ořechům i dostatečně výživný.

Postup

  1. Cuketu nakrájejte podélně na tenké plátky (nejlépe to jde na mandolíně).
  2. Připravte si pesto všechny ingredience kromě semínek rozmixujte ve stolním mixéru na hladkou směs a poté do ní vmíchejte najemno nasekané nebo namleté piniové nebo pistáciové ořechy.
  3. V mixéru připravte i mandlovou ricottu všechny ingredience rozmixujte na hladkou směs a stejně postupujte i při přípravě omáčky Marinara.
  4. Na cannelloni si dejte vždy tři plátky cukety mírně přes sebe, abyste vytvořili větší plát. Ten naplňte ricottou z ořechů, pestem, případně přidejte malý měsíček rajčete. Plát zarolujte do ruličky. Hotové cannelloni pokapejte rajčatovu omáčkou a podávejte vychlazené.

Cuketové cannelloni s pestem a mandlovou ricottou  Foto: Cuketové cannelloni s pestem a mandlovou ricottou; foto: archiv Raw Deli

Raw Deli bistro Foto:

Vitariánské bistro Raw Deli nabízí výhradně syrovou neboli živou stravu, při které se rostlinné produkty zpracovávají do teploty 42 °C. Šetrnou úpravou jsou zachovány všechny vitamíny, minerály a fytoživiny a proto jsou raw pokrmy mimořádně nutričně hodnotné.

Ovocné a zeleninové šťávy lisované zastudena které se vstřebávají stejně rychle jako alkohol dodají tělu nejen okamžitou energii, ale zároveň z něj i vyplaví toxické látky. Lahodnými šťávami ale sortiment zdaleka nekončí. V bistru si můžete pochutnat na různých salátech, rozmanitých hlavních chodech, dezertech i studených polévkách. Vynikající jsou také mandlová mléka, zmrzliny, krémy z oříšků, čokolády nebo zeleninové a oříškové chipsy.

Raw Deli, Národní 25, Praha 1

Otevřeno pondělí až pátek 9.00–21.00, sobota do 18.00, www.rawdeli.com.

Uložit