Postup přípravy
Hotový vývar přivedeme k varu, přidáme česnek, bešamel, povaříme, vypneme a hned přidáme nastrouhaný sýr podle chutí. Pořádně promícháme, a ihned podáváme s připravenými chlebovými krutony, posypeme petrželovou nati.
Aby se sýr dobře rozpustil a polévka trošku zhoustla, pomáhá, když do polévky přidáme ke konci varu trochu máčeného solamylu, Tento trik dobře pomáhá hlavně při přípravě sýrových fondue.
Hotový vývar přivedeme k varu, přidáme česnek, bešamel, povaříme, vypneme a hned přidáme nastrouhaný sýr podle chutí. Pořádně promícháme, a ihned podáváme s připravenými chlebovými krutony, posypeme petrželovou nati.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living