Dokončení
Postup přípravy
- Korpus: Žloutek ušleháme s cukrem, přidáme mouku, kypřicí prášek, mléko, olej, vše ušleháme. Poté pomalu přimícháme ušlehaný sníh z bílků. Vše dáme péct na pečicí papír na plech
- Krém: Uvaříme si pudinky, přidáme i moučkový a vanilkový cukr, vaříme do ztuhnutí. Dáme vychladit, po vychlazení pomocí šlehače zašleháme máslo. Znovu dáme asi na 20 minut vychladit.
- Z upečeného vychladlého korpusu vykrajujeme tvary (stačí dva kusy na porci). Kolečka pomažeme marmeládou a poté krémem, na který nasypeme čerstvé ovoce.
- Poslední vrstvu korpusu namažeme pouze marmeládou a okraje ozdobíme plnicím kornoutkem s krémem.
- Na střed horní vrstvy dáme čerstvé ovoce, které zalijeme uvařenou želatinou dle návodu na obalu.