Suroviny
Postup přípravy
- Ingredience rozmixujeme a upečeme korpus na 180 °C asi 20 minut. Ze stejných surovin, ale poloviční dávky, připravíme kakaový korpus, k surovinám při šlehání přidáme jednu lžíci kakaa a červenou barvu vynecháme.
- Červený korpus podélně překrojíme, jednu část potřeme višňovou marmeládou, dáme vrstvu máslové náplně z 500 g ušlehaného másla s 160 g cukru moučka a uvařeným a vychlazeným vanilkovým pudinkem.
- Do nádivky dáme zavařované višně bez pecek. Položíme kakaový korpus, ten pomocí rozprašovače nastříkáme směsí griotky se šťávou ze zavařovaných višní tak, aby byl korpus pěkně šťavnatý, pak jej potřeme marmeládou, znovu následuje vrstva nádivky s višněmi, a nakonec druhá polovina červeného korpusu. Dozdobíme podle vlastního vkusu.