Postup přípravy
Filet lososa zasypeme do „hrobečku“ ze směsi soli a cukru (poměr 65:35) a nasekaného kopru, cca týden necháme v lednici. Pak omyjeme od směsi a nařezané na tenké plátky můžeme podávat s bagetkou, salátkem a omáčkou dle libosti.
Filet lososa zasypeme do „hrobečku“ ze směsi soli a cukru (poměr 65:35) a nasekaného kopru, cca týden necháme v lednici. Pak omyjeme od směsi a nařezané na tenké plátky můžeme podávat s bagetkou, salátkem a omáčkou dle libosti.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living