Suroviny
- nachos sáček
- mleté hovězí maso 200 g
- rajčatový protlak 3 PL
- olivový olej
- rajče
- cibule 1
- čedar
- sůl
- pepř
Postup
- Do mletého hovězího masa přidáme protlak, cibuli nakrájenou najemno, dochutíme solí a pepřem a vše spolu promícháme. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a maso osmahneme. Mezitím si připravíme rajče, které pokrájíme na kostičky.
- Do zapékací mísy nasypeme vrstvu nachos, přidáme hotové maso, zasypeme čedarem a rajčaty a opakujeme. Končíme vrchem posypaným čedarem. Pokrm vložíme do trouby a necháme zapékat cca 5 minut, dokud se sýr nerozteče.
- Můžeme podávat se zakysanou smetanou, rajčatovou salsou, popřípadě navrch posypeme jalapeňos.
Autor receptu: Klára a Nicolas Gabriel Russo
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!