Novinky Redakční test: Horkovzdušná fritéza je aktuální hit! Peče, smaží a ohřívá přesně, jak potřebujete
Novinky Kde vzniká káva, která doprovází na cestách miliony lidí? Vydali jsme se do maďarské Polgárdi
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni 2 tipy na home-made jedlé dárky, se kterými nešlápnete vedle a zvládnete je raz dva!
Novinky Tipy na nejzajímavější nové kuchařky, které udělají radost pod stromečkem. Známí šéfkuchaři, knížka pro děti i historický román s recepty
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá