Pusťte jaro také do svých kuchyní. V redakci jsme pro vás připravili nové číslo časopisu Prima FRESH plné fantastických jarních lahůdek. A pozor, uvnitř najdete také rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem! Jaro bez Šéfa a jeho receptů by snad ani nebylo jarem. Časopis bude v prodeji už 11. března.
Také Šéf je Prima FRESH!
Stěžejním svátkem v této době jsou samozřejmě Velikonoce, které přímo vybízejí k rodinným oslavám, při kterých se vaří a pečou tradiční pokrmy, ale zkoušejí se i nové pochoutky. Proto jsme pro vás v novém Prima FRESH magazínu připravili rovnou 10 originálních receptů, které se hodí na velikonoční tabuli. Nechte se zlákat třeba tradiční moravskou polévkou se zvláštním názvem Šmigrustovka, ve které najdou uplatnění vykoledovaná vajíčka.
Pamatujete ještě, jak Zdeněk Pohlreich upravoval králičí? Čas ušáků na talíři je za rohem:
Jaro je fresh. Buďte svěží s recepty z našeho nového časopisu Prima FRESH.
I masožravci si na stránkách časopisu přijdou na své. Připravili jsme pro vás 8 skvělých receptů na kuře, špičkoví šéfkuchaři se s námi podělili o návody na přípravu jehněčího masa a v neposlední řadě si spolu uvaříme ryby a mořské plody. Milovníci sladkého najdou v časopise recepty na základní těsta i úžasné laskominy od kuchařky Jemmy Wilson ze stáje Jamieho Olivera. Dohromady máme pro vás více než 70 receptů, které do vaší kuchyně přinesou jaro, prosluněnou náladu a svěží chutě.