Novinky na trhu: fermentovaný drink, ledový čaj, tuňáková svačinka nebo zmrzlina

Letní měsíce bez novinek? To by nebylo ono! Máme pro vás další výběrový článek s dobrotami, které si užijete především v parných dnech. Tak hurá do toho!

Osvěžující drink z naklíčeného ovsa

Máte rádi tekutou svačinku, která vás osvěží a prospěje i vašemu zažívání? Potom vyzkoušejte novinku Ovsánek drink Mango Ananas od Semixu, který vás zaručeně zasytí i osvěží. Příchuť ananasu s mangem si zamilujete po prvním ochutnání. Nápoj potěší vaše chuťové pohárky a jeho bohatý obsah živých kultur ocení vaše střevní mikroflóra. Chlazený ovesný drink vzniká fermentací mouky z naklíčených ovesných vloček za působení bakterií mléčného kvašení. Fermentace navíc zvyšuje množství zdraví prospěšných látek a zlepšuje chuť i texturu nápoje.

Tuto zdravou celozrnnou svačinku si může dopřát opravdu každý, jelikož je bez lepku i laktózy. Příjemnou sladkou chuť nápoji dodává sušený ananas, mango a javorový sirup. Ovsánek drink je k zakoupení v prodejnách Globus a na e-shopu Rohlík.

Nové ledové osvěžení Kokos & Ibišek

Máte rádi ledový čaj, ale odrazuje vás jeho zdlouhavá příprava? Díky čajovým sáčkům TEEKANNE EISTEE už vás tento problém trápit nemusí. Zalévají se totiž studenou vodou a perfektní čajový drink s nimi vykouzlíte během pár minut. K stávajícím devíti příchutím letos přibyla desátá, exoticky laděná varianta TEEKANNE EISTEE Kokos & Ibišek.

Nová příchuť Kokos & Ibišek nadchne především milovníky exotičtějších chutí. Kombinace sladce vonícího kokosu a osvěžujícího ibišku. Stačí jeden doušek a zaplaví vás prázdninová pohoda. Na pláž pod slunečník vás přenese i ledový čaj TEEKANNE EISTEE Broskev & Maracuja, ve kterém se dokonale snoubí aroma šťavnatých broskví a tropického ovoce.

Obzvláště aktivní sportovce potěší řada EISTEE Sport, která nabízí hned dvě příchutě – svěží Jablko & Citron obohacenou o dávku hořčíku a tropickou variantu Mango & Pomeranč s extra dávkou vitamínů. A fanoušky letního drinku Hugo si zajisté získá ledový čaj se stejnojmenným názvem s neodolatelnou chutí a vůní bezu, máty a limetky. TEEKANNE EISTEE Hugo je perfektní nealkoholická alternativa k populárnímu koktejlu, kterou si může dopřát každý.

Užijte si slunečné dny s tuňákovou novinkou

Značka Rio Mare pro všechny milovníky tuňákových salátů přináší na trh novinku: Insalatissime Spring – svěží a chuťově bohatý, plný vybrané sezónní zeleniny v kombinaci s bílou rýží, nadchne vás od prvního sousta. Limitovaná edice Rio Mare Insalatissime Spring je novinka stvořená pro labužníky. Tento salát můžete vychutnat přímo z plechovky, nebo jej můžete servírovat ve stylu špičkových restaurací – na výběru zelených salátů, s kousky pomeranče a nasekanými mandlemi. Nicméně fantazii se meze nekladou.

Od prvního sousta vás Insalatissime Spring přenese do slunečného ráje plného svěžích, jemných chutí chřestu, hrášku a slunečně žluté mrkve, zakončené nádechem italského citrónu. To vše korunované dokonalým tuňákem Rio Mare.

LETNÍ SOUTĚŽ s RIO MARE

V termínu od 1. 7. 2024 do 31. 8. 2024 navíc probíhá LETNÍ SOUTĚŽ s RIO MARE. Stačí zakoupit jakýkoliv produkt Rio Mare, třeba právě Insalatissime Spring, zaregistrovat se na webu a pak už jen počkat na slosování o krásné ceny.

Objevte novou radost z léta se zmrzlinami

Chuť pralinek Ferrero a tyčinek Kinder Bueno vás nyní potěší i v podobě dokonalých zmrzlin pro příjemné letní osvěžení. Do portfolia Ferrero přibyly prémiové zmrzliny Ferrero Rocher a Raffaello a nově si můžete vychutnat i skvělou kornoutkovou zmrzlinu Kinder Bueno, která na vás čeká i ve verzi s bílou čokoládou.

Svou chvilku letního potěšení si užijete s prémiovou krémovou zmrzlinou Ferrero Rocher Classic, která přináší to nejlepší z oblíbených pralinek. Na pohled zaujme její lákavá poleva z mléčné čokolády Ferrero Rocher, obalená křupavými kousky pražených lískových oříšků, pod níž najdete jemnou lískooříškovou zmrzlinu. Raffaello ve formě prémiové zmrzliny chutná po exotickém kokosu, stejně jako oblíbené jemné pralinky. A nejen to. Svěží kokosová zmrzlina se skrývá pod křupavou polevou z bílé čokolády, která je posypaná strouhaným kokosem a drobnými kousky mandlí.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty