Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Gastro akce a food festivaly
Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Užijte si nezapomenutelné kulinární zážitky

Chef Time Fest - léto 2014

Chef Time Fest - léto 2014

  • Zavřít
Chef Time Fest - léto 2014

Chef Time Fest - léto 2014

Po úspěšném zimním festivalu CHEF TIME FEST, kde se spojili ti nejlepší šéfkuchaři v Praze pod heslem "V jeden čas na jednom místě", přicházejí autoři konceptu s letním festivalem, který se bude konat 26. 5.–8. 6. 2014.

Seznam.cz banner

Unikátní festival CHEF TIME FEST přináší špičkovou zážitkovou gastronomii, kde můžete ochutnat speciálně jídla vytvořená těmi nejlepšími českými šéfkuchaři. A nejde jen o jídlo, v nabídce jsou i speciální akce s ochutnávkou vín nebo párování jídla s víny.

V letním stylu

Oproti zimnímu festivalu přinášejí organizátoři zásadní změnu: jednotlivé akce se budou konat na více místech, zapojeny budou i venkovní prostory, jako jsou zahrady a terasy. Ty zahrnují např zájezdní hostinec Na Štěpáně, kde můžete s CHEF TIME FESTEM oslavit dětský den. Ve španělské tapas restauraci La Terrassa se zase hosté mohou těšit na finger food a živou hudbu s fantastickým výhledem na Vltavu.

Chef’s table se vrací

Nejoblíbenější akcí zimního festivalu se stal chef’s table: pětichodové menu od pěti šéfkuchařů, kde si mohli návštěvníci s šéfkuchaři popovídat u stolu. Na letní vydání jsou proto připraveny rovnou tři: dva v domovské restauraci CHEF TIME FESTU AvantGarde a jeden v asijském stylu v panoramatické restauraci AUREOLE. Nově se na chef’s table představí Jakub Černý (RadissonBlu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Marek Šáda (Mlýnec) a Titus Eliáš (Na konci).

Cesta po Asii

Asijská kuchyně je v posledních letech v Praze velmi populární, a proto se organizátoři rozhodli uspořádat okružní cestu po Asii v pražském Buddha Baru. Sedmichodové menu budou vařit ti nejpovolanější: Patrik Havlíček (AvantGarde), Ari Munandar (Hilton Prague OldTown) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar Prague). Těšit se můžete na grilovaného úhoře, domácí rámen s barbecue vepřovým nebo třeba dvakrát vařená hovězí žebra.

Souboj vinařství aneb Česko versus Slovensko

Další unikátní akcí festivalu je sedmichodové menu v hotelu MandarinOriental spojené s mezinárodním soubojem vinařství. Zatímco si vychutnáte fantastické menu pod taktovkou Marka Fichtnera (Augustine), Miroslava Kaliny (Kalina Cuisine&Vins) a Jiřího Štifta (Essensia, MandarinOriental), u každého chodu budou o vaši přízeň soupeřit vína ze dvou vinařství: za Českou republiku Vinselekt Michlovský a za Slovensko Elesko. Večerem vás bude provázet výklad samotného pana Michlovského a slovenských sommeliérů.

Petr Hajný a restaurace Krajinská 27

Mnozí z vás jistě přemýšleli, jaké bude další působiště Petra Hajného, bývalého šéfkuchaře Chagall’s Club Restaurant. Dobrá zpráva: na konci května otevírá restauraci a minipivovar Krajinská 27 v Českých Budějovicích a vy si užijete představení celého konceptu v podobě menu s pivním párováním. A nebojte se, nemusíte jezdit až do Budějovic, Petr Hajný přijede do Prahy.

Bordeaux alternatif

K jídlu samozřejmě patří víno, a tak se CHEF TIME FEST spojil s vinným festivalem Bordeaux Alternatif v hotelu Diplomat, kde se dozvíte, že skvělé Bordeaux nemusí být drahé. Na vinných degustacích otestujete vína téměř třiceti francouzských vinařství. Na tato vína bude zároveň napárován poslední chef’s table CHEF TIME FESTU, 4. června v Avantgarde. Ochutnáte netradiční cibulové consommé, makrelu v moderním povedení nebo třeba telecí květovou špičku.

Kdo bude vařit?

Kompletní seznam účastníků a jejich profily najdete na www.cheftimefest.cz. Mezi potvrzené kuchařské hvězdy patří:

Patrik Bečvář (InterContinental), Jakub Černý (RadissonBlu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Titus Eliáš (Na konci, Na kopci), Marek Fichtner (Augustine), Petr Hajný (Krajinská 27), Patrik Havlíček (AvantGarde), Miroslav Kalina (KalinaCuisine&Vins), Karolína Kocincová (Kempinski), Jan Kracík (Pot-au-feu), Jiří Král (Aureole), Tomáš Levý (Café Fara), Ari Munandar (Zinc, HiltonPrague OldTown), Enrico Neie (La Terassa), Marek Raditsch (Kampa group), Martin Slezák (Na Štěpáně), Marek Šáda (Mlýnec), Jiří Štift (Essensia, MandarinOriental) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar).

Všechny vstupenky jsou k zakoupení online na stránkách www.cheftimefest.cz. Tam také najdete celý program festivalu, seznam účastníků i kompletní připravená menu.

Autor: PR, Klára Michalová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky zahrada festival víno restaurace styl Česko Bordeaux vinařství asijská kuchyně tapas

Návrhy pro vás

Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku Sladké

Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko Předkrmy a chuťovky

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu Recepty

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou Maso

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky Recepty

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty Sladké

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet


Přečtěte si také

Sladké
Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku

Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku

Prostřeno!
Prostřeno: Hráškový krém se slaninovým chipsem

Prostřeno: Hráškový krém se slaninovým chipsem

Prostřeno!
Prostřeno: Krémové rizoto se sušenými rajčaty a parmazánem

Prostřeno: Krémové rizoto se sušenými rajčaty a parmazánem

Prostřeno!
Prostřeno: Mrkvový chlebíček s mascarpone

Prostřeno: Mrkvový chlebíček s mascarpone

Prostřeno!
Prostřeno: Žitný chléb s řepovou pomazánkou

Prostřeno: Žitný chléb s řepovou pomazánkou

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Recepty
Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

Soutěže Prostřeno!
Soutěžte s Prostřeno! o americkou lednici TCL s kapacitou 521 litrů (16. - 20. 6. 2025)

Soutěžte s Prostřeno! o americkou lednici TCL s kapacitou 521 litrů (16. - 20. 6. 2025)

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Sladké
Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku

Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku

Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty Sladké

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem Sladké

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Maso
Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Kuře dušené v červeném víně – trochu netradiční jídlo plné chuti inspirované francouzskou klasikou

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky Maso

Kuřecí prsa se špenátem a ricottou – výborný oběd pro celou rodinu podle Coolinářky

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro Maso

Filipínské hovězí pares s česnekovou rýží – tradiční dušený pokrm podle receptu ze SenSa Bistro

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky Recepty

Cuketové halušky s brynzou a slaninou – letní varianta tradiční slovenské pochoutky

Nápoje
Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Recepty
Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Recepty

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Polévky
Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den Polévky

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Předkrmy a chuťovky
Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu Předkrmy a chuťovky

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Předkrmy a chuťovky
Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Burrata s marinovaným chřestem a pestem ze sušených rajčat podle receptu z Vinografu

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet Recepty

Pizza kapsičky se třemi druhy sýra – snadná svačinka na piknik i rodinný výlet

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Sladké
Mandlový palačinkový dort  s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Mandlový palačinkový dort s krémem z mascarpone zdobený ovocem – ideální moučník na dětskou párty

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem Sladké

Jahodové knedlíky z celozrnné špaldové mouky a tvarohu – letní klasika oslazená sirupem

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji Sladké

Sušenky s bílou čokoládou a rebarborou – sladkokyselá dobrota ke kávě i čaji

Saláty
Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Maso
Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě Přílohy

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky Přílohy

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky

prima-cnn-news

Úředníci Stanjuru před přijetím bitcoinů varovali. Dokument jsem nečetl, brání se ministr ON-LINE: Izrael nemá zájem o klid zbraní, uvedl Netanjahu. Promluvil i o odstranění hlavy Íránu Otřes v Řeporyjích: Novotný odstoupil z funkce starosty, chystá se na vězení

prima-zeny

Lela o seznámení s Karlosem: Naháněl mě na Instagramu, na prvním rande zaujal Říkala jsem si: Župan nesundám. Alena Mihulová o prvním setkání s Kachyňou Nikol Moravcová o druhém dítěti: My bychom moc chtěli, ale Violka se o nás nechce dělit

prima-zoom

Kde mají na semaforu modré světlo? Jak moc ryby trpí? Každou vteřinu jich usmrtíme 70 tisíc, detaily vámi otřesou Konec Windows 95 a disket. Američané slibují velkou změnu ve zcela zásadním odvětví

prima-fresh

Domácí kremrole s malinovou šlehačkou – sladkost, která se rozplývá na jazyku Špenátové palačinky – bezlepková variace chutná dobře naslano i nasladko Balzamikové kuřecí prso s tymiánem a citronem – šťavnatý oběd z grilu

prima-cool

Velký úspěch Jak vycvičit draka Trailer nové Bláznivé střely sází na pořádně ujetý humor a Pamelu Anderson Brad Pitt se nebrání dalšímu filmu s Tomem Cruisem. Má ale jednu zásadní podmínku

playboy

Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Australská kráska a americký drobek. Vztah s extra výškovým rozdílem funguje překvapivě dobře Pepek námořník po rusku: Místo špenátu vazelína a litry oleje

lajk

Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living

Tip na výlet: Polské Maledivy jsou hned dvoje, ale koupat se dá jen v jedněch Tipy, jak pěstovat, sklízet a zpracovat třešně. Proč je tolik třešní červivých? Objevte recepty na domácí sirupy z květů černého bezu, levandule a rebarbory!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.