Prostřeno: Houby na smetaně
houby
houby
Houby a smetana fungují krásně dohromady, přesvědčte se o tom v receptu šéfkuchaře Petra Stádníka.
Postup přípravy
- Slaninu nakrájíme na kostičky a usmažíme do křupava. Vyndáme z pánve a přebytečný tuk necháme vsáknout do papírového ubrousku.
- Na pánev dáme máslo, osmažíme najemno nakrájenou jarní cibulku, přidáme houby a opečeme je.
- Přidáme smetanu, creme fraiche a brandy, krátce povaříme, před podáváním dáme nasekanou petrželku a slaninu. Osolíme a opepříme.
- Servírujeme s trojúhelníky z toastového chleba.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící