Prostřeno: Holandský řízek
Holanský řízek
Holanský řízek
Restaurační klasika v podání šéfkuchaře Petra Stádníka.
Postup přípravy
- Bůček nasolíme, umeleme, promícháme s mlékem a necháme v chladu odležet, až se mléko zcela vsákne.
- Přidáme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájený uzený bůček, petržel, citrónovou kůru a muškátový květ, osolíme a opepříme.
- Z hmoty tvoříme kulaté řízky, které obalíme v trojobalu a pozvolna osmažíme v sádle dozlatova.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící