Maso
- vepřová krkovice 1500 g
- omáčka 1 dávka
- omáčka 1 dávka
- omáčka 1 dávka
- ocet 1 dávka
Congri
- paprika 1 kus
- bobkový list 1 kus
- koření nové 2 kuličky
- avokádo 1 kus
- rajče 4 kusy
- pepř 1 špetka
Postup přípravy
1. Vepřové maso se den předem naloží do nálevu ze sójové, worcesterové a barbecue omáčky, s vinným octem, solí a pepřem.Druhý den se dá krkovice vcelku do trouby upéct.
2. Na přílohu si dáme vařit černé fazole s bobkovým listem, solí a novým kořením doměkka. Poté fazole scedíme a vývar uchováme, protože v něm uvaříme rýži. V míse pak smícháme měkkou rýži a fazole.
3. Na pánvi orestujeme kolečka klobásy s pokrájenou paprikou a přidáme do směsi fazolí s rýží.
4. Banány nakrájíme na silnější kolečka a usmažíme, to samé uděláme i s juka bramborami.
5. Všechny přílohy servírujeme spolu s plátky krkovice a měsíčky avokáda a rajčat. Zeleninu před podáváním pokapeme olivovým olejem.