Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Křupavý salát s koriandrem

4 porce
do 30 minut
Křupavý salát s koriandrem
Křupavý salát s koriandrem Autor: Vlado Kníž
Není salát jako salát! A o tom vás přesvědčí Zdeněk Pohlreich v dalším dílu pořadu Teď vaří šéf. Že se zeleninový salát doplňuje skvěle s kouskem lososa jistě víte, ale můžete použít jen opečenou kůži z této lahodné ryby. A je to fakt velká dobrota!
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

 

Reklama

Postup

  1. Nejdřív si připravte dresink: v misce smíchejte olej, limetovou šťávu, kapku sójové omáčky, sůl a pepř.
  2. Mrkev a řapíkatý celer nastrouhejte na jemné plátky. Červenou cibuli, rajčata, cuketu a ředkvičku nakrájejte. Přidejte čerstvý hrášek a žampiony a promíchejte spolu s dresinkem.
  3. Na pánvi opražte semínka koriandru a rozmělněte v hmoždíři. Přidejte k salátu spolu s čerstvým koriandrem, bazalkou a pár listy salátu.
  4. Kůži z lososa oškrábejte, umyjte, usušte a osmažte do křupava. Přidejte do mísy a vše pořádně promíchejte. Navrch pokapejte zbytkem dresinku, ozdobte dalšími kousky kůže a podávejte.
Reklama

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto:Vlado Kníž

Vařte přímo se Zdeňkem! Máme pro vás video recept:

TVŠ III (7) – Křupavý salát s koriandrem
Křupavý salát s koriandrem
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama