Suroviny
- králičí stehno 4 ks
- rajčata (velké) 1 ks
- extra virgin olivový olej 4 lžíce
- tapenáda z černých oliv 100 g
- rozmarýn (čerstvý)
- sůl 1 špetka
- pepř 1 špetka
- alobal
Postup přípravy
- Troubu předehřejte na 250 °C. Do masitější části stehen udělejte zářezy. Každé stehno potřete tapenadou a důkladně ji v masírujte do zářezů.
- Připravte si 4 větší kusy alobalu. Rajče nakrájejte na 4 plátky a doprostřed každého alobalu položte plátek rajčete. Na něj položte stehno a zalijte lžící oleje. Osolte, opepřete a ochuťte rozmarýnem.
- Balíčky důkladně uzavřte a vložte do horní části trouby. Po 15 minutách troubu vypněte a balíčky nechte v troubě ještě 5 minut dojít.