Dezert
- kaštan
Korpus
- cukr 220 g
Krém
- margot tyčinka
Postup přípravy
1. Z ingrediencí na korpus uděláme těsto, které vylijeme na pečící papír na plech a dáme péct na 220 stupňů.
2. Den předem si svaříme šlehačku s čokoládovými tyčinkami ledové kaštany a necháme vychladit v lednici do druhého dne. Nyní vyšleháme, nandáme na korpus a navrchu posypeme nastrouhanou tyčinkou Margot. Opět dáme vychladit do lednice.
Dezert:
Kaštany
Ingredience:
Korpus:
440 g polohrubé mouky
220 g cukru
110 ml oleje
220 ml vlahého mléka
2-3 lžíce kakaa
1 kypřicí prášek
3 vejce
Krém:
2 smetany ke šlehání (33%)
2 čokoládové tyčinky ledové kaštany
1 margot tyčinka