Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Restaurace
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Velikonoce
  • Prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Restaurace
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Velikonoce
    • Prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Boloňské špagety

Boloňské špagety
Mramorová hrníčková bábovka
Čočková polévka
Populární
Hanácký salát z červeného zelí podle Máma peče doma
Zamotaný koláč z listového těsta s nivou a vlašskými ořechy
Králík na paprice se špeclemi podle Besky
Retro street food ze sousedního Polska. Vyzkoušejte zapiekanku!
Bramborové gnocchi se zeleninou z jednoho plechu

Video recepty a bonusová videa z FRESH Festivalu 2015

Fresh festival v Plzni 3

Fresh festival v Plzni 3

  • Zavřít

Fresh festival v Plzni 3

Zde najdete všechny video recepty a bonusová videa z Fresh Festivalu 2015. Připomeňte si vystoupení vašich oblíbených kuchařů.

ZDENĚK POHLREICH

Jeden z nejznámějších šéfkuchařů současnosti. Veřejnost ho zná z obrazovek televize Prima, kde má už od roku 2008 pravidelně své pořady, jako například Ano, šéfe! Aktuálně je to pak Rozpal to, šéfe! zaměřené na grilování. Zdeněk Pohlreich je spolumajitelem několika restaurací v Praze – Café Imperial, Ristorante Divinis (opakovaně získalo ocenění Bib Gourmand), Yamato Restaurant. Je také spoluprovozovatelem restaurace Tribecca ve Švýcarsku. Vydal celou řadu kuchařek, z nichž ta poslední „Grilování“je právě na knižních pultech.

www.zdenekpohlreich.cz

GRILOVANÝ TUŇÁK SE SALÁTEM NIÇOISE

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

4 x 160 g steak z tuňáka

200 g brambor

150 g zelených fazolek

červená paprika

salát little gem

2 vejce – ideálně křepelčí

černé olivy

ZÁLIVKA:

lžička kapar

šalotka

olivový olej

2–3 ančovičky

1. Tuňáka vyndejte z lednice v dostatečném předstihu, aby měl před grilováním pokojovou teplotu. Rozpalte gril. Tuňák bude rychle pečený, proto si salát připravte dříve. Omyjte salát a rozkrojte na čtvrtky. Fazolky spařte horkou vodou, aby byly křehké na skus. Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě a nakrájejte na plátky. Uvařte vejce a rozkrojte na polovinu. Papriku můžete upéct v troubě, oloupat a nakrájet na tenké proužky. Možné je samozřejmě pečení vynechat. Smíchejte zálivku – šalotku a ančovičky nakrájejte na malé kousky, přidejte kapary a olivový olej – v misce jí zlehka „obalte“ zeleninu.

2. Tuňáka pečte na grilu 2–3 minuty z každé ploché strany. Pokud bude třeba, každý kousek opečte minutku i z boku. Záleží na tom, jak moc si přejete mít steak propečený. Maso se peče rychle, tak pozor na vysušení.

3. Na talíři si nejprve připravte porci salátu, nahoru položte půlku vejce, přidejte grilovaný steak z tuňáka a ihned podávejte.

MARCEL IHNAČÁK

Autor kuchařských knih „Radost vařit“a „Zelenina, moje láska“. Je tváří úspěšné kampaně Paulus vs. Ihnačák. V současnosti provozuje Boutigue Hotel Tanzberg v Mikulově. Kuchařské zkušenosti získal v restauraci Pied á Terre (oceněné dvěma hvězdičkami Michelin). Později působil jako Sous-Chef v restauraci Jamieho Olivera – Fifteen. Na Slovensku pracoval jako šéfkuchař restaurací Liviano, Fashion Café, Au Café a v hotelu Double Tree by Hilton jako Executive Chef.

www.restauraciatoscana.sk

TELECÍ FILET S BALZAMIKEM, ZELENÝMI FAZOLKAMI, HOUBAMI A ZRALÝMI RAJČATY

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

400 g telecí svíčkové

150 g zelených fazolek

200 g mix rajčat

100 g čerstvých hub shitake

4 stroužky česneku

červená cibule

lžíce nasekaného rozmarýnu

lžíce nasekané petrželky

1 dl kvalitního balzamikového octa

1 dl extra panenského olivového oleje

lžíce hnědého cukru

mořská sůl

čerstvě mletý pepř

1. Zelené fazolky očistěte a asi 3 minuty povařte ve vroucí osolené vodě, vyjměte a nechte okapat. Na rozehřátou pánev s olivovým olejem rozložte rajčata a houby, obojí překrojené na poloviny. Vše asi 4 minuty restujte. Dále přidejte cibuli nakrájenou na tenké proužky, nadrobno nasekaný česnek, cukr a rozmarýn. Ochutíme solí a pepřem. Promíchejte a povařte, dokud zelenina nezkaramelizuje. Potom přilijte balzamiko a zredukujte, dokud omáčka nezhoustne. Na závěr přidejte zelené fazolky, červenou cibuli a petrželku. Zlehka promíchejte a 1 minutu zahřejte na mírném ohni.

2. Maso potřete olivovým olejem a položte na rozehřátý gril nebo grilovací pánev. Opékejte ze všech stran do zlatohněda asi 10 minut. Na závěr maso osolte a opepřete. Pak zabalte do alobalu a nechte zhruba 3 minuty odpočinout. Hotové maso nakrájejte na tenké plátky a naaranžujte na připravenou zeleninu.

VERONIKA KOKO KOKEŠOVÁ

Veronika KOKO Kokešová je už čtvrtým rokem autorkou jednoho z nejčtenějších foodblogů v zemi, MENUdomu.cz. Na podzim 2013 vydala kuchařskou knihu „Menu podle Koko“. Na internetové televizi Stream.cz můžete pravidelně sledovat všechny její pořady o vaření.

www.menudomu.cz

SHU MAI

INGREDIENCE NA 8 PORCÍ:

250 g mletého vepřového masa

4 tygří krevety

velké sladké chilli

3 cm očištěného zázvoru

menší svazek koriandru

3 jarní cibulky

lžička jedlé sody

lžíce čínského rýžového vína

balení těsta wonton

sůl

1. Nasekejte najemno krevety, chilli, zázvor, koriandr a jarní cibulku. Nasekanou směs důkladně promíchejte s mletým vepřovým masem, jedlou sodou a rýžovým vínem. Dochuťte solí.

2. Těsto wonton okrájejte na kulatý tvar. Do jeho středu poklaďte směs vepřového masa. Nejlépe to jde, když spojíte palec a ukazováček do tvaru kolečka, prostředníčkem utvořte dno. Těsto i se směsí si položte navrch. Dřevěnou špachtlí nebo příborovým nožem postupně vše vmačkejte do utvořené formy,aby těsto obepnulo směs. Vše by mělo mít tvar knedlíčku. Hotové Shu Mai vařte přibližně 6–9 minut v páře. Pro kontrolu si jeden rozřízněte, aby byl dostatečně provařený až do středu.

3. Těsně před servírováním dejte na knedlíčky menší množství kaviáru.K Shu Mai podávejte sójovou omáčku nebo hoisin omáčku, do které se knedlíčky namáčí.

SOUS-VIDE SALÁT S ČERSTVÝM TUŇÁKEM

INGREDIENCE NA 2 PORCE:

120 g čerstvého tuňáka (ideálně úzký delší kus ze špičky filetu)

2 lžičky tamarindové pasty

100 g tenkých stonků chřestu (může být baby varianta)

2 velká vejce

lžíce másla

lžíce smažené řasy nori

hrst směsi baby salátů

hrst klíčků (např. ředkvičky, řeřichy, hrášku nebo brokolice)

citronová šťáva

sójová omáčka Kikkoman

uzená maldonská sůl

čerstvě mletý pepř

1. Nastavte sous-vide lázeň na 45 °C. Zavakuujte tuňáka spolu s tamarindovou pastou do speciálního pytlíku. Ve chvíli, kdy voda uvnitř dosáhne dané teploty, ponořte ho do ní na 20–30 minut (podle velikosti kusu tuňáka). Poté vyjměte a rovnou ponořte do připravené ledové lázně.

2. Sous-vide nechte nyní ohřát na 68 °C. Tam poté vložte ve skořápce (ale ne zavakuovaná v pytlíku) dvě vejce a ponechte minimálně hodinu. Vejce vyndejte a lázeň přenastavte na 84 °C. Zavakuujte očištěné stonky chřestu spolu s máslem a trochou soli s pepřem. V sous-vide je nechte 10–15 minut podle tloušťky stonků.

3. Všechny ingredience nyní vyjměte z pytlíků. Chřesty podélně rozřízněte a naaranžujte na talíř. Tuňáka nakrájejte na tenké plátky. Posypejte uzenou solí, pepřem, nori a lehce zakápněte sójovou omáčkou. Vejce opatrně rozklepněte a nechte vyklouznout ze skořápky. Dekorujte klíčky a zelenými listy smíchanými s citronovou šťávou.

RICCARDO LUCQUE

Italský šéfkuchař a majitel restaurací La Finestra, Aromi a Il Mercato Riccardo Lucque přinesl do Prahy koncept restaurace a obchodu v jednom – La Bottega. Síť jeho podniků čítá pět bister La Bottega umístěných v různých částech Prahy, které nabízejí opravdu to nejlepší, co může Itálie z gastronomického hlediska poskytnout. Riccardo získal prestižní uznání za propagaci a kvalitu italské kuchyně od Accademia Italiana della Cucina a v anketě rezervačního portálu Restu.cz získala restaurace La Finestra titul Restaurace roku 2014, Top Praha i vítězství v kategorii Top Luxus. Restaurace Aromi, specializující se zejména na ryby a mořské plody, získala devětkrát po sobě ocenění BIB Gourman Michelin.

www.lacollezione.cz

SÉPIOVÝ BURGER S WASABI MAJONÉZOU A ZELENÝMI RAJČATY

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

4 burgerové housky

400 g sépie

šálek silného rybího vývaru

citronová šťáva

12 proužků křupavé pancetty

2 zelená rajčata

majonéza s wasabi

zrníčka hořčice

1. Smíchejte sépii se silným rybím vývarem a citronovou šťávou a míchejte až dohladka. Nalijte do plastové fólie a zformujte velký válec. Vložte do trouby a pečte v páře po dobu 35 minut, dokud válec neztvrdne a neuvaří se. Vložte válec do ledu a vody, dokud nezchladne. Uchovejte v lednici po dobu 12 hodin. Nařežte plátky ze sépiového válce tak, aby vypadaly jako plátky burgeru. Vložte je na gril a přidejte sůl a pepř.

2. Ohřejte burgerové housky po obou stranách a potřete je wasabi majonézou. Poté na potřené strany burgerové housky vložte na plátky nakrájená zelená rajčata, na ně sépiový burger a přidejte křupavou slaninu spolu se zrníčky hořčice. Ihned podávejte.

PETR KOUKOLÍČEK

Propagátor molekulární gastronomie, zapálený kuchař a majitel gastronomické a cateringové společnosti MANIHI s. r. o., držitel ocenění Vizionář 2013 za přínos v gastronomii.

www.petrkoukolicek.cz

KROKODÝLÍ FILET SE ZELENOU KARI PASTOUNA JEDLÝCH KOUŘÍCÍCH KAMENECH

INGREDIENCE:

krokodýl – horní část ocasu

sůl

zelená kari pasta

olej

malé brambory

sépiové barvivo

voda

Mugaritz-Agalita

Mugaritz-Lactose

1. Krokodýlí filet osolte, potřete zelenou kari pastou a nechte hodinku odležet.

2. Mezitím si připravte jedlé kameny. Smíchejte Agalita s Lactose, přidejte sépiové barvivo a vodu, nechte hodinu ustát. Uvařte celé malé brambůrky se slupkou v osolené vodě. Hotové brambůrky napíchněte na špejle, namočte do obarvené směsi a nechte zaschnout při 55 °C minimálně 30 minut. Poté můžete brambory ohřát v troubě a servírovat.

3. Naloženého krokodýla opečte na pánvi a podávejte s „jedlými kameny“.

DAVÍDEK – DAVID JURÁSEK

Je tvůrcem značky originálního Davídkova koření. On sám je výborný kuchař a bylinkář z jižní Moravy a jeho vědomosti o pěstování, sušení, míchání a použití koření v kuchyni jsou veliké. Jeho Davídkovo koření je v Česku i na Slovensku jedním z mála koření zcela bez soli a glutamátu a je známé hlavně z farmářských trhů a internetu.

www.korenioddavidka.cz

GRILOVANÁ KRKOVICE SE ŠVESTKOVOU OMÁČKOU

INGREDIENCE NA 4 PORCE:

1 kg dobře prorostlé krkovice

1 dcl bílého vína

0,5 dcl slunečnicového oleje

2 lžičky medu

lžíce koření Vepřová pečeně

sůl

ŠVESTKOVÁ OMÁČKA:

0,5 kg hovězího krku

2 hovězí morkové kosti

2 větší mrkve

2 petržele

půl celeru

lžička NESOLDÍKA – zeleninové polévkové koření bez soli od Davídků

hrst sušených švestek

400 g švestkových povidel

kousek másla na zjemnění

1. Krkovici očistíte, odblaníte, rozříznete napříč – tak vám vznikly dva menší kusy. Vcelku je zatáhnete zprudka na grilu nebo v pánvi. Smíchejte med, víno, olej, koření a sůl. Do zataženého masa vetřete připravenou marinádu a zabalte do alobalu (doporučuji2 vrstvy). Dejte na gril nebo do trouby při teplotě 170 °C na 90 minut, pak vypněte a nechte ještě 20 minut v grilu nebo troubě maso odpočinout.

2. Švestková omáčka: Všechny suroviny základu pomalu vařte v litru a půl vody tak dlouho, až vám zůstane asi půl litru silného hovězího základu (cca 3–4 hodiny). Pak základ zceďte a do něj rozmixujte maso, zeleninu, povidla a již uvařené švestky. Hladkou omáčku zjemněte máslem, dosolte podle chuti a nechte ještě 15 minut prohřát.

3. Krkovici vyjměte z alobalu, nakrájejte na asi centimetrové plátky a přelijte švestkovou omáčkou. Jako přílohu doporučuji šťouchané nebo pečené brambory, případně pečivo.

Pokud vmícháte do omáčky výpek z masa, docílíte ještě silnější a výraznější chuti.

Koření VEPŘOVÁ PEČENĚ lze nahradit drceným kmínem.

KLÁRA MICHALOVÁ - ŠÉFREDAKTORKA ČASOPISU A WEBU PRIMA FRESH

O jídle nejen píše, ale také ráda vaří, potom jídlo fotí a hlavně ho ráda jí. O tom všem se můžete dočíst na webu prima FRESH na jejím blogu S Klárou v kuchyni.

www.prima-fresh.cz

TEPLÝ MRKVOVÝ SALÁT SE SEZAMEM A ZÁZVOREM

INGREDIENCE NA 4-6 PORCÍ:

6 mrkví

2 lžíce olivového oleje

2 lžičky nastrouhaného zázvoru

vločková sůl Maldon

lžička sezamového oleje

lžička sójové omáčky

lžíce černých sezamových semínek

Rozehřejte olivový olej ve velké nepřilnavé pánvi, přidejte nastrouhaný zázvor a asi 30 sekund míchejte. Vhoďte mrkev nakrájenou na tenké nudličky a promíchejte se zázvorovým olejem, ochuťte solí a přilijte 1/4 hrnku vody. Snižte teplotu a vařte, dokud mrkev lehce nezměkne a voda se nevstřebá. Do směsi vmíchejte sezamový olej, sójovou omáčku a sezamová semínka. Servírujte horké, vlažné nebo studené.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Recepty
5

Slaná pohanková kaše s majoránkou, slaninou a zastřeným vejcem

Polévky

Jarní kopřivová polévka s medvědím česnekem

Recepty

Rychlá večeře za pár kaček: Fleky se zelím a slaninou

Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

Recepty

Ten nejjednodušší čokoládový koláč na světě

Recepty

Pohanka s brynzou a smaženým celerem podle Hanky Zemanové

Recepty

Super rychlá večeře: Stir-fry s vejci a rajčaty po čínsku

Recepty

Nakládané špekáčky s cibulí a okurkou v pikantní marinádě


Přečtěte si také

Recepty

Slaná pohanková kaše s majoránkou, slaninou a zastřeným vejcem

Polévky

Jarní kopřivová polévka s medvědím česnekem

Novinky

Slané snídaně s medvědím česnekem? Vylepšete si je díky jeho kořeněné chuti!

Recepty

Rychlá večeře za pár kaček: Fleky se zelím a slaninou

Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

Novinky

Nikdy nepijte vodu, čaj ani kávu v letadle. Vyhnete se tak zásadnímu problému

Recepty

Ten nejjednodušší čokoládový koláč na světě

Recepty

Pohanka s brynzou a smaženým celerem podle Hanky Zemanové

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Rychlá večeře za pár kaček: Fleky se zelím a slaninou

Těstoviny
4

Rychlá večeře: Nivová omáčka k těstovinám

Recepty

Milánské špagety s mletým masem: Rychlá večeře za pár kaček

Recepty

Ten nejjednodušší čokoládový koláč na světě

Sladké

Banánový jahelník s tvarohem a malinami podle Mamachef

Recepty

Čokoládová bábovka s cheesecake náplní

Recepty

Řízky obalené naruby zapečené s cibulí

Polévky

Slepičí vývar s knedlíčky z drůbežích jater, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Polévky

Jarní kopřivová polévka s medvědím česnekem

Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

Recepty

Super rychlá večeře: Stir-fry s vejci a rajčaty po čínsku

Gastro akce a food festivaly

Michelinské umění a barman světové třídy v The Monkey Bar Prague

Recepty

Kořeněný pečený čaj s rozmarýnem

Nápoje

Horký vánoční punč z červeného vína a rumu s brusinkami

Ryby a mořské plody

Treska skrei s paprikovým pyré a pažitkovými baby brambůrky

Ryby a mořské plody

Poklady francouzské kuchyně: Treska po pařížsku

Polévky

Chowder aneb hustá lososová polévka s kukuřicí

Polévky

Jarní kopřivová polévka s medvědím česnekem

Polévky

Slepičí vývar s knedlíčky z drůbežích jater, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou

Polévky

Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake

Recepty
5

Slaná pohanková kaše s majoránkou, slaninou a zastřeným vejcem

Recepty

Super rychlá večeře: Stir-fry s vejci a rajčaty po čínsku

Předkrmy a chuťovky

Korejské bezvaječné pažitkové palačinky s krevetkami

Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

Recepty

Super rychlá večeře: Stir-fry s vejci a rajčaty po čínsku

Polévky

Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake

Sladké

Thajské banánové smaženky s kokosem

Recepty

Jablečný chalupářský koláč babičky Haničky

Maso

Opálené kuře s karamelovým dresinkem a klementinkou podle Ottolenghiho

Saláty

Poklady francouzské kuchyně: Slavnostní obědový salát s kuřecími játry a pomerančem

Saláty

Elegantní lyonský salát se zastřeným vejcem

Saláty

Lehký bramborový salát bez majonézy s jablky a ořechy

Recepty
5

Slaná pohanková kaše s majoránkou, slaninou a zastřeným vejcem

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Recepty

Báč – pečený bramborák se slaninou

Vybíráme pro vás

Zákony vlka

Kriminální

Dobré zprávy

Komedie

Půlnoční zpověď

Drama / Kriminální

Pálava

Komedie
Zobrazit více

Aktuální témata

Válka na Ukrajině
  • Historie konfliktu
  • COVID-19
  • Jak ušetřit
Česká kuchyně
  • Rychlé večeře
  • Oblíbená dětská jídla
  • Zdravé snídaně
ZOO
  • Můj muž to dokáže
  • Pálava
  • Máme rádi Česko
Horoskopy
  • Celebrity
  • Seriály pro ženy
  • Jak zhubnout
2. světová válka
  • Historie
  • Zajímavosti
  • Elon Musk
Bramboráky
  • Dýňová polévka
  • Kulajda
  • Bramboračka
Velikonoční mazanec
  • Velikonoční nádivka
  • Velikonoční věnec
  • Velikonoční beránek
Palačinky
  • Tvarohová bábovka
  • Brownies
  • Hrnkový perník

Neuteklo vám?

ZOO

Rodinný / Romantický

Černé vdovy

Komedie / Kriminální

Lásce navzdory

Komedie / Romantický

Zasněná láska

Komedie / Romantický / Telenovela
Zobrazit více

cnn

Kuciakův otec: O Jankovi se šíří konspirační teorie. Chtějí ho zdiskreditovat, tuším kdo Zrušit 17. listopad, nebo raději Svátek práce? Podívejte se, jak hlasovali lidé Přestěhujte se k nám a dostanete 1,7 milionu, láká švýcarská vesnička. Má to ale háček

zoom

Alkohol v těhotenství výrazně mění obličej dítěte. Stačí i extrémně malé množství vína Stovky psů z Černobylu zmutovaly. Co odhalila nová analýza jejich DNA? Zabijácké sršně se valí Evropou a ohrožují i Česko. Jak se dá invaze zastavit?

zeny

5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi? Služka a prostitutka na Hradě? Nepopulární Marta Gottwaldová dodnes budí lítost Jak zhubnout 10 kg – jde to za měsíc i za týden? Zdravé a reálné způsoby hubnutí

living

Petr Pavel s manželkou míří do Lumbeho vily. Nádherné obydlí má bohatou historii Milionář, o kterém se mluví. Takhle bydlí Vratislav Mynář a jeho manželka Alex Jak se zbavit mechu v trávníku. Doporučené vápnění může podpořit růst pampelišky

cool

Nový horor je tak drsný, že diváci utíkají z kin brečet a vyhodit večeři ze žaludku. Dokoukáte jeho trailer? 9 věcí, které nevíte o Smrtonosné pasti 2: Našli jste v ní padoucha z Terminátora 2? 4 nejlepší filmové vesmíry: Od Avengers ke Star Wars

iprima

Eva Burešová odhalila utajený intimní svět. Nechala nahlédnout do svého bydlení Čenská, Svěráková či Vetchá. Jak vypadají ženy českých herců, které žijí v ústraní? Talentu mají na rozdávání. Top 10 umělců, kteří oslnili svými výkony

autosalon

Nová kamera na mostech pokutuje řidiče za jeden z nejčastějších prohřešků. Je první, která to umí Radar posílá pokuty za 3,9 km/h navíc. Je to past na řidiče, do které může spadnout každý Nejnovější teoretické otázky v autoškolách jsou záludnější, než byste čekali. Vyzkoušejte si je

fresh

Jak připravit nejlepší bramborovou kaši. Naučte se 6 jednoduchých triků Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka Mramorová hrníčková bábovka

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Masopustní masky Velikonoční přání Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno MS v hokeji 2023 Velikonoce 2023 Tatarák podle Pohlreicha FIlmy od Marvelu Velikonoční svátky Aloe vera Program a výsledky MS v hokeji Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Vše o houbách Velikonoční zvyky Tabulky a skupiny MS v hokeji

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
Apple Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.