Postup přípravy
Fazolky povaříme asi 5-7 minut v osolené vodě, scedíme a kraje fazolek odřízneme. Malé svazečky obalujeme v šunce nebo anglické slanině a zapečeme v předem vyhřáté troubě asi 10 minut při teplotě 150 stupňů C. Podáváme s pečivem.
Tradiční kombinace zelených fazolí a slaniny je ověřená a chutná.
Fazolky povaříme asi 5-7 minut v osolené vodě, scedíme a kraje fazolek odřízneme. Malé svazečky obalujeme v šunce nebo anglické slanině a zapečeme v předem vyhřáté troubě asi 10 minut při teplotě 150 stupňů C. Podáváme s pečivem.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living