Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Home & Decor
Home & Decor

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

  • Zavřít
Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Kuchyně je srdcem domu a díky současnému trendu obytné kuchyně je i místem, kde se setkáváme s rodinou nebo přáteli. Proto se také zvyšují nároky na její vzhled.

Seznam.cz banner

Budeme-li hovořit o moderních kuchyních, jsou dnes spíše jako promyšlená laboratoř. Vše, co má složitější tvar, vyžaduje pracné čištění od mastného prachu – jako kořenky, naběračky a další pomůcky, zmizelo za hladkými dvířky z odolných materiálů.

Dnešní moderní kuchyně mají dokonalé a elegantní linie, které si bez vestavných i volně stojících spotřebičů už ani neumíme představit. Trouba, varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka, kávovar, někdy svoje místo v kuchyni najde i pračka… Jak ale vybrat ty správné?

Při výběru spotřebičů do nové kuchyně rozhoduje kvalita, energetická náročnost a nadstandardní funkce. Zde je pár současných hi-tech tipů pro správný výběr těch nejdůležitějších strojů vaší kuchyně.

Varné desky

Za největší revoluční krok v historii kuchyňských spotřebičů považujeme odtržení trouby od vaření. Sporáky nahradily varné desky ovládané dotykovými senzory. Vedle klasické plynové plotny se dnes do kuchyní pořizují indukční a sklokeramické desky. Na první pohled jsou oba typy desky k nerozeznání, ale rozdíl poznáte až při vaření. Vzhledově identické varné desky se od sebe liší hlavně způsobem zahřívání hrnců a pánví. Sklokeramická varná deska funguje v podstatě stejně jako elektrická plotýnka, která se rozehřeje, a její sálavé teplo pak nádoby na ní položené přijímají, a díky tomu vaří, pečou, dusí či jenom ohřívají. Indukční varná deska se sama o sobě vůbec nenahřeje, ale zahřívá přímo nádobu na ní položenou. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíte. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat.

Technologickým mistrem ve vývoji indukčních desek je značka AEG, která jednu ze svých modelových řad, MaxiSense™, vyvinula tak, že desky nemají vymezeny varné zóny. Dokonale se přizpůsobí hrncům a pánvím všech tvarů a velikostí. Na rozdíl od běžných indukčních varných desek deska MaxiSense™ nabízí varný povrch se čtyřmi samostatnými varnými zónami, které však nejsou jednoznačně vymezeny. To znamená, že žádný hrnec není příliš malý ani velký, aby přesahoval okraj pomyslné plotýnky. Teplo se rovnoměrně rozvádí do celé nádoby, což přináší skvělé kulinářské výsledky. Další funkce, které u vaření na indukčních strojích jistě oceníte, jsou například měřič aktuální doby vaření, ukazatel času od zapnutí, času do vypnutí – CountUp Timer, funkce Stop+Go pro dočasné snížení varného výkonu, pokud si potřebujete kamkoliv odběhnout. Dětská pojistka, která zamkne ovládání varné desky, je dnes už samozřejmostí.

Trouby, ohřívání a pečení

Pečicí blok tvoří sestava zabudovaných spotřebičů, kde horkovzdušnou troubu kombinujeme s mikrovlnnou nebo parní troubou. Při výběru tohoto spotřebiče nejvíce hledíme na to, jak ušetřit nejen na výběru, ale také na jeho provozu. Horkovzdušná trouba je většinou úspornější než klasická. O spotřebě trouby rozhoduje hlavně požadovaná teplota. Pokud pečeme jídlo na 250 °C, spotřebujeme více energie než při ohřevu na 200 °C. Tradiční trouby ohřívají spodní nebo horní topné těleso, případně obě najednou, proto jsou většinou méně úsporné než horkovzdušné trouby. V horkovzdušné troubě je navíc teplo rovnoměrně rozloženo v prostoru trouby a nedojde k připálení na jednom místě nebo nedopečení na jiném místě. Příkladem takové trouby jsou modely od značky Electrolux s dotykovými displeji s popisky a ikonami s funkcí nápovědy a 90 přednastavenými pečicími programy.

Pro běžné ohřívání jídla je mikrovlnná trouba vhodnější než trouba klasická. Mikrovlnka totiž ohřívá pouze jídlo a nikoliv celý skelet spotřebiče, jako tomu je u trouby, proto je její spotřeba energie výrazně nižší. Mikrovlnná trouba je zkrátka uzpůsobena k ohřevu jídla. Klasická trouba slouží hlavně k pečení, během kterého se využívá naakumulované teplo po delší dobu.

Chladničky

Při výběru chladničky se budete řídit nejenom objemem a cenou, ale také nabídkou funkcí a energetickou třídou. Na trhu jsou kombinované chladničky například s nulovou zónou, s funkcí antibakteriální nebo s funkcí, při které nemusíte nikdy rozmrazovat. V prvé řadě záleží při výběru chladničky na zvoleném typu. Nejpopulárnější jsou 3 typy chladniček. Kombinované chladničky s mrazničkou dole, kombinované chladničky s mrazničkou nahoře a side by side, neboli americké dvoukřídlé chladničky. Co se týče současných technologických vychytávek a funkcí chladniček, uvedeme hned několik:

– Coolmatic je funkce, kterou byste ve své chladničce rozhodně měli mít, neboť když musí být velké množství čerstvých potravin rychle ochlazeno na optimální teplotu pro uchovávání, stačí pouze stisknutí tlačítka. Toho využijete například po velkém nákupu, kdy jeho vyskládáním výrazně zvýšíte vnitřní teplotu v chladničce, a té pak dlouho trvá, než optimalizuje ideální podmínky pro uchování potravin. S funkcí Coolmatic celý proces chlazení výrazně urychlíte, a navíc se funkce po dosažení ideální teploty automaticky vypne.

– Technologie MultiAir Flow ovládá a udržuje mimořádně stálou teplotu a vlhkost v celém zařízení. Proto si můžete být jisti, že vaše potraviny budou čerstvé, ať už je uložíte kamkoliv, a že pokaždé, když otevřete chladničku, budou okamžitě obnoveny optimální podmínky.

– Světelný a zvukový alarm vás upozorní na to, když náhodou začne vnitřní teplota stoupat, například kvůli špatně zavřeným dveřím chladničky.

– Další užitečná funkce je Dovolená. Pokud pár dní nebudete doma, spusťte funkci Dovolená a vaše chladnička bude šetřit ještě víc energie než v běžném režimu.

– Mnoho z nás také bojuje s pachy v chladničce. Při výběru nové lednice hledejte tu, která má filtr CleanAir absorbující veškeré pachy uvnitř chladničky, a tím chrání přirozené aroma jednotlivých potravin, dokonce i když nejsou samostatně zabalené.

Dalšími pomocníky pro zdravější uchovávání potravin jsou zásuvky. S teleskopickými výsuvy, které jsou určeny k ukládání potravin vyžadující nižší teplotu (maso, ryby) nebo velkoobjemové na zeleninu. Uvnitř zásuvek se skrývá nastavitelný dělič pro přehlednější skladování potravin a dvojité dno zabraňující kontaktu s kondenzací.

Myčka

Stejně jako pračka, mraznička či chladnička i myčka nádobí patří dnes k samozřejmému vybavení domácnosti.Co rozhoduje při jejím výběru? Počet osob v domácnosti, energetická náročnost, spotřeba vody, hlučnost a snadnost ovládání.

Myčky nádobí jsou dnes vybavené nejmodernější technologií. Senzory automaticky měří stupeň znečištění vody a tomu přizpůsobují parametry celého mycího cyklu, aby spotřeba vody, energie a času byla co nejnižší. Myčka například sama rozpozná, kolik nádobí do ní bylo vloženo a jak je zašpiněné. Podle toho použije správnou teplotu a množství vody, časy mytí a oplachů. V některých myčkách se během mycího cyklu tvoří pára, díky níž je dosahován nejvyšší možný účinek a dají se mýt i křehké kusy nádobí.

Téměř všechny myčky dnes mají integrovanou funkci odložený start. Je velice praktická. Pokud jste majitelem obytné kuchyně, obvykle zapínáte myčku po večeři a usedáte k práci či televizi. I myčky s nízkou hlučností propustí pár decibelů do éteru. Proto je lepší využít odložený start a načasovat mytí na dobu, když už budete klidně spát. Nádobí bude ráno umyto a připraveno k použití. Mimo to využíváte i levnější odběr elektřiny v nočních hodinách.

S praktickou funkcí přišla značka AEG u myček AEGProClean™. Systém Time Beam promítá na podlahu tenký paprsek, který signalizuje chod myčky a čas do dokončení mytí. Už se vám tedy nestane, že otevřete myčku za chodu a osprchujete svou naleštěnou kuchyňskou linku, v horším případě odpálíte ovládací desku myčky.

Využijte služby odborníků

Výběr kvalitních spotřebičů do kuchyně je velmi důležitý. Dokonce tak, jako samotná sestava kuchyňských skříněk a dalšího kuchyňského vybavení. Proto při výběru kuchyňských spotřebičů je vždy dobré nechat si spolehlivě poradit od prodávajícího.

Autor: Kateřina Obrazová / THINKFOOD.CZ

Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně teplo vaření energie mikrovlnná trouba hrnec myčka nádobí lednička

Návrhy pro vás

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce Kuře

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno


Přečtěte si také

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Prostřeno!
Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Novinky
Od špaget přes lasagne po orecchiette: Oslavte Mezinárodní den těstovin s námi!

Od špaget přes lasagne po orecchiette: Oslavte Mezinárodní den těstovin s námi!

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu Sladké

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Vánoční past „Kup teď, zaplať později“: Lákavé úvěry mohou skončit likvidační dluhovou spirálou VÝSTRAHA: Na Česko se žene mohutný vichr. Hrozí pády stromů a komplikace v dopravě Svatovojtěšská konference hlásí rekordní účast: Ať střední Evropa těží z geopolitické situace

prima-zeny

Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti Premiéra Farmy Vojta Kotka už dnes ve 20:15 na Primě: Táta mi chybí každý den, říká herec ve zpovědi Bára predikuje vítězství Mie. Nechápu, že jim to nedochází. Má je omotané, říká

prima-zoom

První popravená čarodějnice v Anglii Slavná hudba od Beethovena léčí rakovinu? Vysvětlujeme pravdu za virální senzací a překrouceným výzkumem Budoucnost válčení je tady: Američané představili nový bojový dron, který změří síly se stíhačkami páté generace

prima-fresh

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

prima-cool

Star Wars od Finchera nebudou Geniální lupič Thor vs. detektiv Hulk. Trailer nové akční krimi je plný hvězd od Marvelu Transformers se konečně spojí s G.I. Joe a nebude to pro děti. Na všechno dohlíží tvůrce slavného zombie hitu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

České perly funkcionalismu: Vila Tugendhat, Molochov či Baťův mrakodrap Přeberte domácnost tak, abyste se do Vánoc zbavili nepotřebných věcí Podzimní prázdniny: Kam s dětmi, když je chladno, větrno a deštivo?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.