Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Home & Decor
Home & Decor

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

  • Zavřít
Výběr spotřebičů a hi-technologie

Výběr spotřebičů a hi-technologie

Kuchyně je srdcem domu a díky současnému trendu obytné kuchyně je i místem, kde se setkáváme s rodinou nebo přáteli. Proto se také zvyšují nároky na její vzhled.

Seznam.cz banner

Budeme-li hovořit o moderních kuchyních, jsou dnes spíše jako promyšlená laboratoř. Vše, co má složitější tvar, vyžaduje pracné čištění od mastného prachu – jako kořenky, naběračky a další pomůcky, zmizelo za hladkými dvířky z odolných materiálů.

Dnešní moderní kuchyně mají dokonalé a elegantní linie, které si bez vestavných i volně stojících spotřebičů už ani neumíme představit. Trouba, varná deska, lednice, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka, kávovar, někdy svoje místo v kuchyni najde i pračka… Jak ale vybrat ty správné?

Při výběru spotřebičů do nové kuchyně rozhoduje kvalita, energetická náročnost a nadstandardní funkce. Zde je pár současných hi-tech tipů pro správný výběr těch nejdůležitějších strojů vaší kuchyně.

Varné desky

Za největší revoluční krok v historii kuchyňských spotřebičů považujeme odtržení trouby od vaření. Sporáky nahradily varné desky ovládané dotykovými senzory. Vedle klasické plynové plotny se dnes do kuchyní pořizují indukční a sklokeramické desky. Na první pohled jsou oba typy desky k nerozeznání, ale rozdíl poznáte až při vaření. Vzhledově identické varné desky se od sebe liší hlavně způsobem zahřívání hrnců a pánví. Sklokeramická varná deska funguje v podstatě stejně jako elektrická plotýnka, která se rozehřeje, a její sálavé teplo pak nádoby na ní položené přijímají, a díky tomu vaří, pečou, dusí či jenom ohřívají. Indukční varná deska se sama o sobě vůbec nenahřeje, ale zahřívá přímo nádobu na ní položenou. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíte. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat.

Technologickým mistrem ve vývoji indukčních desek je značka AEG, která jednu ze svých modelových řad, MaxiSense™, vyvinula tak, že desky nemají vymezeny varné zóny. Dokonale se přizpůsobí hrncům a pánvím všech tvarů a velikostí. Na rozdíl od běžných indukčních varných desek deska MaxiSense™ nabízí varný povrch se čtyřmi samostatnými varnými zónami, které však nejsou jednoznačně vymezeny. To znamená, že žádný hrnec není příliš malý ani velký, aby přesahoval okraj pomyslné plotýnky. Teplo se rovnoměrně rozvádí do celé nádoby, což přináší skvělé kulinářské výsledky. Další funkce, které u vaření na indukčních strojích jistě oceníte, jsou například měřič aktuální doby vaření, ukazatel času od zapnutí, času do vypnutí – CountUp Timer, funkce Stop+Go pro dočasné snížení varného výkonu, pokud si potřebujete kamkoliv odběhnout. Dětská pojistka, která zamkne ovládání varné desky, je dnes už samozřejmostí.

Trouby, ohřívání a pečení

Pečicí blok tvoří sestava zabudovaných spotřebičů, kde horkovzdušnou troubu kombinujeme s mikrovlnnou nebo parní troubou. Při výběru tohoto spotřebiče nejvíce hledíme na to, jak ušetřit nejen na výběru, ale také na jeho provozu. Horkovzdušná trouba je většinou úspornější než klasická. O spotřebě trouby rozhoduje hlavně požadovaná teplota. Pokud pečeme jídlo na 250 °C, spotřebujeme více energie než při ohřevu na 200 °C. Tradiční trouby ohřívají spodní nebo horní topné těleso, případně obě najednou, proto jsou většinou méně úsporné než horkovzdušné trouby. V horkovzdušné troubě je navíc teplo rovnoměrně rozloženo v prostoru trouby a nedojde k připálení na jednom místě nebo nedopečení na jiném místě. Příkladem takové trouby jsou modely od značky Electrolux s dotykovými displeji s popisky a ikonami s funkcí nápovědy a 90 přednastavenými pečicími programy.

Pro běžné ohřívání jídla je mikrovlnná trouba vhodnější než trouba klasická. Mikrovlnka totiž ohřívá pouze jídlo a nikoliv celý skelet spotřebiče, jako tomu je u trouby, proto je její spotřeba energie výrazně nižší. Mikrovlnná trouba je zkrátka uzpůsobena k ohřevu jídla. Klasická trouba slouží hlavně k pečení, během kterého se využívá naakumulované teplo po delší dobu.

Chladničky

Při výběru chladničky se budete řídit nejenom objemem a cenou, ale také nabídkou funkcí a energetickou třídou. Na trhu jsou kombinované chladničky například s nulovou zónou, s funkcí antibakteriální nebo s funkcí, při které nemusíte nikdy rozmrazovat. V prvé řadě záleží při výběru chladničky na zvoleném typu. Nejpopulárnější jsou 3 typy chladniček. Kombinované chladničky s mrazničkou dole, kombinované chladničky s mrazničkou nahoře a side by side, neboli americké dvoukřídlé chladničky. Co se týče současných technologických vychytávek a funkcí chladniček, uvedeme hned několik:

– Coolmatic je funkce, kterou byste ve své chladničce rozhodně měli mít, neboť když musí být velké množství čerstvých potravin rychle ochlazeno na optimální teplotu pro uchovávání, stačí pouze stisknutí tlačítka. Toho využijete například po velkém nákupu, kdy jeho vyskládáním výrazně zvýšíte vnitřní teplotu v chladničce, a té pak dlouho trvá, než optimalizuje ideální podmínky pro uchování potravin. S funkcí Coolmatic celý proces chlazení výrazně urychlíte, a navíc se funkce po dosažení ideální teploty automaticky vypne.

– Technologie MultiAir Flow ovládá a udržuje mimořádně stálou teplotu a vlhkost v celém zařízení. Proto si můžete být jisti, že vaše potraviny budou čerstvé, ať už je uložíte kamkoliv, a že pokaždé, když otevřete chladničku, budou okamžitě obnoveny optimální podmínky.

– Světelný a zvukový alarm vás upozorní na to, když náhodou začne vnitřní teplota stoupat, například kvůli špatně zavřeným dveřím chladničky.

– Další užitečná funkce je Dovolená. Pokud pár dní nebudete doma, spusťte funkci Dovolená a vaše chladnička bude šetřit ještě víc energie než v běžném režimu.

– Mnoho z nás také bojuje s pachy v chladničce. Při výběru nové lednice hledejte tu, která má filtr CleanAir absorbující veškeré pachy uvnitř chladničky, a tím chrání přirozené aroma jednotlivých potravin, dokonce i když nejsou samostatně zabalené.

Dalšími pomocníky pro zdravější uchovávání potravin jsou zásuvky. S teleskopickými výsuvy, které jsou určeny k ukládání potravin vyžadující nižší teplotu (maso, ryby) nebo velkoobjemové na zeleninu. Uvnitř zásuvek se skrývá nastavitelný dělič pro přehlednější skladování potravin a dvojité dno zabraňující kontaktu s kondenzací.

Myčka

Stejně jako pračka, mraznička či chladnička i myčka nádobí patří dnes k samozřejmému vybavení domácnosti.Co rozhoduje při jejím výběru? Počet osob v domácnosti, energetická náročnost, spotřeba vody, hlučnost a snadnost ovládání.

Myčky nádobí jsou dnes vybavené nejmodernější technologií. Senzory automaticky měří stupeň znečištění vody a tomu přizpůsobují parametry celého mycího cyklu, aby spotřeba vody, energie a času byla co nejnižší. Myčka například sama rozpozná, kolik nádobí do ní bylo vloženo a jak je zašpiněné. Podle toho použije správnou teplotu a množství vody, časy mytí a oplachů. V některých myčkách se během mycího cyklu tvoří pára, díky níž je dosahován nejvyšší možný účinek a dají se mýt i křehké kusy nádobí.

Téměř všechny myčky dnes mají integrovanou funkci odložený start. Je velice praktická. Pokud jste majitelem obytné kuchyně, obvykle zapínáte myčku po večeři a usedáte k práci či televizi. I myčky s nízkou hlučností propustí pár decibelů do éteru. Proto je lepší využít odložený start a načasovat mytí na dobu, když už budete klidně spát. Nádobí bude ráno umyto a připraveno k použití. Mimo to využíváte i levnější odběr elektřiny v nočních hodinách.

S praktickou funkcí přišla značka AEG u myček AEGProClean™. Systém Time Beam promítá na podlahu tenký paprsek, který signalizuje chod myčky a čas do dokončení mytí. Už se vám tedy nestane, že otevřete myčku za chodu a osprchujete svou naleštěnou kuchyňskou linku, v horším případě odpálíte ovládací desku myčky.

Využijte služby odborníků

Výběr kvalitních spotřebičů do kuchyně je velmi důležitý. Dokonce tak, jako samotná sestava kuchyňských skříněk a dalšího kuchyňského vybavení. Proto při výběru kuchyňských spotřebičů je vždy dobré nechat si spolehlivě poradit od prodávajícího.

Autor: Kateřina Obrazová / THINKFOOD.CZ

Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně teplo vaření energie mikrovlnná trouba hrnec myčka nádobí lednička

Návrhy pro vás

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku


Přečtěte si také

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Prostřeno!
Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno: Salát z červené řepy s fetou a pečivem

Prostřeno!
Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno: Mini cheesecake s ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu

Prostřeno!
Prostřeno: Sultánova sametová polévka

Prostřeno: Sultánova sametová polévka

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

OBRAZEM: Sbohem, bojovníku za pravdu. S Dukou se loučila katedrála plná osobností Tragédie na Slovensku: Při srážce aut zemřela chodkyně, jedno z vozidel řídil její manžel Německé barvy, kritizoval Šťastný olympijskou kolekci. Reagoval i biatlonista Krčmář

prima-zeny

Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy

prima-zoom

Proč tolik lidí nenávidí AI? Adolf Hitler měl malý penis a chyběl mu testosteron. Kontroverzní nový výzkum se opírá o jeho DNA Únos letadla skončil hromadnou sebevraždou. Hudební skupina tvořená sourozenci byla Sověty podvedena

prima-fresh

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

prima-cool

Nové fotky z Nolanovy Odyssey Nejžhavější romance ovládne Valentýna. Nový trailer ukazuje spalující touhu hvězd Barbie a Euforie Na Arianu Grande se vrhnul fanoušek, zachránila ji slavná herečka. Děsivý moment zachytily kamery

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Tajemství dlouhých zimních večerů: Přástky byly veselé a ne moc mravné... Trik s igelitovým sáčkem může zachránit vadnoucí kapradinu 30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.