návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Vydlabaný mini chléb zapečený s hermelínem

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Vydlabaný mini chléb zapečený s hermelínem
Autor: archiv Sedlčanský Hermelín Vydlabaný mini chléb zapečený s hermelínem
Grilování je v Čechách fenomén a kromě masa a zeleniny jsme si oblíbili i grilované sýry, které se nad ohněm krásně rozpečou a získají neodolatelné kouřové aroma. Zkuste třeba tento netradiční recept, který bude slušet každé zahradní párty...

Postup

  1. Na oleji orestujte část bylinek a česnek tak, aby olej provoněly, poté je z oleje vyjměte.
  2. V každém chlebu vydlabejte prostor velikosti hermelínu, chleby ogrilujte z obou stran dozlatova a podle potřeby potřete olejem.
  3. Vymažte každý chléb provoněným olejem a vyplňte ho; hermelínem. Posypte hermelíny zbylými bylinkami a zakápněte olejem. Zabalte do alobalu a grilujte ještě 8 minut.

Vydlabaný mini chléb zapečený s hermelínem  Foto: Vydlabaný mini chléb zapečený s hermelínem; foto: archiv Sedlčanský Hermelín