návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Raw borůvkový koláč

Hodnoceno: 0x
nad 2 hodiny
Raw borůvkový koláč
Autor: Kitchen and the City Raw borůvkový koláč
Pokud máte rádi nepečené dezerty, máme pro vás recept na tento delikátní borůvkový koláč! :)

Suroviny

Korpus:

Postup

  1. Korpus: Datle namočte na dvě hodiny do vody, aby změkly. Sceďte, vložte do mixéru, přidejte ořechy a rozmixujte v hladkou směs.
  2. Formu vyložte potravinářskou fólií a ořechovou směs na ni po částech přeneste a lžící nebo prsty upěchujte. Dejte vychladit.
  3. Kešu krém: Veškeré ingredience rozmixujte v hladkou směs a přeneste na korpus a dejte opět vychladit.
  4. Borůvkový krém: Avokádo oloupejte, zbavte pecky a s ostatními ingredienci rozmixujte v hladkou směs. Borůvkový krém naneste na kešu krém a nechte v lednici vychladit přes noc.

Raw borůvkový koláč 2 Foto: Raw borůvkový koláč; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč