zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Křupavý rýžový pudink
Spouštím video za 5s.
Sledujete: KŘUPAVÝ RÝŽOVÝ PUDINK

Křupavý rýžový pudink

Hodnoceno: 1x
Tahle vydatná sladká snídaně jistě zachutná vám i vašim dětem. Na přípravu budete potřebovat zapékací servírovací mističky.
do 2 hodin
4 porce

reklama

Postup

  1. Předehřejte si troubu na 190 °C. V kastrůlku na mírném plameni zahřejte mléko, přidejte rýži, citronovou kůru a pomalu vařte.
  2. Těsně před dovařením rýže přisypte vanilkový pudink, 3 lžíce cukru a špetku soli. Za stálého míchání pokračujte ve vaření na mírném plameni. Jakmile je rýže měkká a pudink zhoustl, přidejte mák a kousek másla. Důkladně promíchejte.
  3. Pudink rozdělte do malých zapékacích mističek a povrch každé zasypte krupicovým cukrem. Mističky vložte do předehřáté trouby pod gril na tak dlouho, dokud cukr nezkaramelizuje. Hotový pudink vyndejte z trouby a nechte vychladnout, cukr musí ztuhnout.

reklama

Sledujte celou epizodu