Svěží pomazánka z červené řepy
- červená sterilovaná řepa 100 g
Krabí pomazánka
- máslo 2 PL
Šunková pěna
- sýr 50 g
Svěží pomazánka z červené řepy
- majonéza 40 g
Krabí pomazánka
- pomazánkové máslo 100 g
- smetanový tavený sýr 3
- citronová šťáva 2 PL
- pepř
- sůl
Postup přípravy
- Krabí pomazánka: Do mixovací nádoby vložíme krabí tyčinky, máslo, jarní cibulku, eidam, pomazánkové máslo a rozmixujeme nahrubo. Přidáme tavený sýr, citronovou šťávu, pepř, sůl a došleháme.
- Svěží pomazánka z červené řepy: Do mixovací nádoby vložíme a nasekáme nahrubo červenou řepu. Přidáme křen, čerstvý sýr, majonézu, sůl, pepř a mícháme dohladka.
- Šunková pěna: Do mixovací nádoby vložíme šunku, máslo, sýr, smetanu a nasekáme nahrubo. Dodáme pepř, dochutíme a promícháme.