Suroviny
- žampion 1 ks
- nivy 200 g
- slanina 400 g
Postup přípravy
Žampióny umyjeme, očistíme a vydlabeme kloboučky. Do vydlabaného kloboučku vložíme nakrájenou nivu a slaninu. Grilujeme do zlatova, zhruba do rozpuštění nivy.
 
                                    
                                                                        Grilované žampiony plněné nivou a slaninou Zdroj: archiv TV Prima
Žampióny umyjeme, očistíme a vydlabeme kloboučky. Do vydlabaného kloboučku vložíme nakrájenou nivu a slaninu. Grilujeme do zlatova, zhruba do rozpuštění nivy.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
 
            Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
 
        prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living
 
         
     
     
     
     
     
     
    