Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Gastro akce a food festivaly
Gastro akce a food festivaly
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Tipy na zářijové gastro akce

Tipy na zářijové gastro akce

Tipy na zářijové gastro akce Zdroj: TZ + Facebook

  • Zavřít
Tipy na zářijové gastro akce

Tipy na zářijové gastro akce Zdroj: TZ + Facebook

Letní měsíce jsou sice za námi, ale slunečné zářijové dny jsou na gastronomické akce ideální. A že je jich letos požehnaně! :)

Seznam.cz banner

Festival středomořských chutí a vůní

Festival středomořských chutí a vůní se bude konat od 1. do 4. září v samotném srdci Prahy, kde se představí speciality středomořských zemí: Itálie, Francie, Španělska, Řecka a také Portugalska. V nabídce budou pokrmy, na kterých si budete moci pochutnat přímo na místě, ale vše doplní produkty a recepty, které si můžete odnést i s sebou domů. Akce bude probíhat celý den, abyste si mohli dát skvělou snídani při cestě do práce nebo třeba večeři s přáteli.

náměstí Republiky, Praha 1

Papírna Street Food

V sobotu 3. září si v Plzni nenechejte ujít Street Food areálu Papírna. Organizátoři pražského food festivalu Náplavka Street Food se společně s provozovatelem kulturního centra dohodli na společném projektu pro obyvatele města Plzně a okolí s názvem Papírna Street Food. Návštěvníci se díky různorodosti nabízených pochoutek vydají "do ulic celého světa"!

Papírna Plzeň; Zahradní 2, Plzeň

Chillibraní

Pátý ročník festivalu milovníků pálivého Chillibraní se bude konat první zářijovou sobotu 3. září opět na brněnském koupališti Riviéra. Letošní celodenní program nabídne kromě Mistrovství ČR a SR v pojídání pálivého - Chilližrout 2016 - také kuchařské show světoznámých kuchařů, večerní koncert Xaviera Baumaxy, ohnivou show, program pro děti a mnoho dalšího. Návštěvníci se mohou těšit kromě stánků zaměřených nejen na pálivé pokrmy také na piva z malých pivovarů.

koupaliště Riviéra; Bauerova 7, Brno

Foodparade

Foodparade je festival jídla a pití. V zahradách Trojského zámečku najdete o víkendu (3. a 4. září) desítky stánků plných kuchařů známých luxusních restaurací i nadšenců z menších kuchyní. Každá restaurace představí své degustační menu, aby návštěvníkům zprostředkovala nejlepší zážitek z jejich kuchyně. Akce je spojena s doprovodným programem a vše se nese v duchu uvolněné atmosféry.

Trojská zámecká zahrada; Praha 7

Garden Food Festival Zlín

Zauzený kachní jazyk, foie gras, vcelku pečeného býka, srílanské rolky, rumunské pastrami, zmrzlinu z mrkve, halušky, klobásky, frgály a další speciality z kraje, Česka i celého světa bude možné ochutnat již o tomto víkendu ve zlínském zámeckém parku během prvního ročníku Garden Food Festivalu. Brány areálu se otevřou v sobotu 3. září úderem 10. hodiny, akce bude pokračovat i následující den.

Sad Svobody; Zlín

Festival polévky v Plzni

První zářijovou neděli (4. září) zasvětí Plzeň Festivalu polévky. Ve 40litrových kotlích dovezených z Maďarska budou přímo před zraky diváků vařit vyhlášené plzeňské restaurace, bistra i neziskové organizace. Centrum západočeské metropole provoní rekordních 20 druhů polévek. Ochutnávat můžete asijskou exotiku, mexické speciality, rybí polévky i českou klasiku.

náměstí Republiky, Plzeň

Čejkovické bylinkové slavnosti

Ve stejný den se v Čejkovicích u Hodonína opět otevřou brány všem milovníkům bylinek a koření. Již 7. ročník Čejkovických bylinkových slavností přinese den plný radosti, ochutnávek, vůní a zajímavých přednášek. Komentované prohlídky ve výrobě biočajových nálevových sáčků, kulturní program včetně divadla nejen pro ty nejmenší, domácí bylinková zmrzlina, dorty od místních cukrářek, čajový salon s kavárnou, přilehlá louka pro odpočinek, zahrádka sv. Hildegardy se zábavnými prvky nebo Varmužova cimbálka. Letošní ročník se ponese ve znamení kurkumy.

Příhon 943, Čejkovice

Merkádo – Latinská Amerika na Jiřáku

Merkádo, trhy s bohatou nabídkou exotických jídel, nápojů, uměleckých výrobků a doprovodným hudebním a tanečním programem, promění ve čtvrtek 8. září Náměstí Jiřího z Poděbrad v Latinskou Ameriku: energickou, plnou hudby, rytmu, tance a cizokrajných vůní. Letošní ročník představí na třicet vystavovatelů nabízejících výhradně zboží ze zemí Střední a Jižní Ameriky! Budete si ale moci odnést domů i řadu pochutin, které k Latinské Americe neodmyslitelně patří: od kávy, kakaa, chilli přes exotické ovoce až po jihoamerická vína, koření.

náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 2

Valtické dýňobraní

Tradiční akce podzimu s kulturním programem pro celou rodinu, to je Valtické Dýňobraní. Stovky různých tvarů a druhů dýní, možnost vyřezávání na místě, odrůdový burčák, ukázka a ochutnávka krajových a dýňových specialit Valtického Podzemí. Těšit se můžete i na dýňový jarmark a volbu Miss Dýňobraní. Akce začíná v pátek 9. září a pokračuje i další den.

Valtické Podzemí; Valtice

Pálavské vinobraní v Mikulově

Program Pálavského vinobraní nabízí nepřeberné množství zážitků všem účastníkům. V různých zákoutích Mikulova se můžete vydat za vínem či burčákem, dobrým jídlem, historií, folklórem, populární hudbou i jazzem nebo vzít děti na pohádky. Letošními novinkami jsou živé obrazy s výjevy historie města a kostýmované skupinky, které budou procházet městem. Zapište si 9. září (akce končí v neděli 11. září).

Mikulov

Festival delikátních chutí

Milovníci vybraných chutí si přijdou na své 10. září na Novoměstské radnici v Praze. Chybět nebudou sladké i pikantní pochoutky, exotické speciality, čerstvé i naložené dobroty, domácí i zahraniční recepty a spoustu dalšího. To vše budete moci zapít pivním speciálem, lahodnou kávou, domácí limonádou nebo příjemným vínem. Krásné historické prostory Novoměstské radnice, kde se Festival delikátních chutí koná, atmosféru akce doplní a podtrhnou.

Novoměstská radnice; Karlovo náměstí 23, Praha 1

Burgerfest

Jack Daniel´s presents Burgerfest startuje 10. a pokračuje 11. září na Výstavišti v Holešovicích. Loni se snědlo na 60 000 porcí masa! Populární burgerové legendy se sjedou z celé České republiky, Evropy i USA, aby našim vytříbeným jazýčkům ukázaly, jak chutná Amerika v jejich osobitém podání. Letošní ročník představí nabídku variací na téma "burger" například z Itálie, Švédska, Slovenska či Maďarska. Na své si samozřejmě přijdou i vegetariáni, milovníci sladkostí a to i v lákavé formě alkoholové zmrzliny pro dospělé.

Výstaviště Praha Holešovice

Ochutnej Vietnam

Ochutnej Vietnam letos již potřetí! Festival vietnamského jídla a kultury je tou správnou volbou pro fanoušky asijských pokrmů, tentokrát proběhne 17. září! Těšit se můžete na oblíbené letní závitky, polévku phở, bún bò nam bộ, ale také na řadu dalších delikates pravé vietnamské kuchyně.

Hala č. 13; Holešovická tržnice – Praha

5 mýtů o zmrzlině, které je dobré odhalit
Novinky

5 mýtů o zmrzlině, které je dobré odhalit

Mr. HotDog’s eating contest

Mr.HotDoG zve na první ročník soutěže v pojídání hotdogů na čas. Zúčastněte se kvalifikačních kol, ze kterých vzejde 9 mužských a 9 ženských finalistů a prokousejte se do Grand finále 17. září o ceny a věčnou slávu.

Kamenická 24, Praha–Holešovice

Burčáko-guláš fest

Vinaři z Týnce zvou 17. září na Burčáko-guláš fest. Zúčastní se asi 6 týmů, které budou soutěžit o nejlepší guláš. Součástí akce bude prezentace burčáku místních vinařů a večer bude doplněn o živou hudbu.

Hradíštěk; Týnec

Street Food Festival Holešovice

Street Food Festival opět přinese to nejlepší z pouliční gastronomie. Konat se bude před holešovickým Crossem v neděli 18. září. A navíc bude hostit globální InstaMeet #WWIM14.

Cross Club; Plynární 23, Praha–Holešovice

Vegefest

Oslava jídla a pestrých vegetariánských chutí, ochutnávky živé kuchyně, přednášky o udržitelném životním stylu, inspirace a netradiční program pro děti i dospělé. To vše přinese již tradiční vegetariánský festival pro šest smyslů - Vegefest. Jeho šestý ročník proběhne 17. a 18. září ve Starém Purkrabství na Vyšehradě.

Staré purkrabství; V Pevnosti 161, Praha 2

Jablečná slavnost

Vůně jablečných moučníků, chuť jablečného moštu, hudba, ukázky řemesel, hry pro děti, divadlo a především pohoda a dobrá nálada - to vás čeká v Hostětíně 25. září. Program Jablečných slavností nabízí návštěvníkům řemeslný jarmark, výstavu domácích jablečných moučníků i jejich prodej, přehlídku regionálních odrůd ovoce a další atraktivní a zábavný program. Jedinečným občerstvením při této akci je čerstvý jablečný mošt.

Centrum Veronica; Hostětín 86, Hostětín

Chlebíček Fest

První ročník přehlídky obložených chlebíčků, kanapek, jednohubek a dalších party pokrmů Chlebíček Fest se bude konat 29. září. Návštěvníci se mohou těšit na více než 30 stánků renomovaných výrobců a cateringových firem s těmi nejlepšími lahůdkami v Praze a okolí. Nebude chybět hudební doprovod, pivo, koktejly, výběrová káva a další pochutiny. Součástí akce bude rovněž soutěž o nejpovedenější chlebíček a tombola plná zajímavých cen.

Výstaviště Praha Holešovice

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Sdílejte článek
Štítky káva víno restaurace gastro akce polévka zmrzlina Česko Praha tipy pokrm burčák street food

Návrhy pro vás

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc Omáčky

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky Sladké

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky


Přečtěte si také

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Soutěžící
Jiří Koběrský nemá rád, když se s stolu nedodržuje bonton

Jiří Koběrský nemá rád, když se s stolu nedodržuje bonton

Novinky
Prestižní ocenění Vinař roku České republiky 2025 míří do Mikulova – triumfuje Vinařství Volařík

Prestižní ocenění Vinař roku České republiky 2025 míří do Mikulova – triumfuje Vinařství Volařík

Nápoje
Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Prostřeno!
Prostřeno: Předkrmový mini hamburger podle Ajfela

Prostřeno: Předkrmový mini hamburger podle Ajfela

Prostřeno!
Prostřeno: Silný hovězí vývar z pečeného základu

Prostřeno: Silný hovězí vývar z pečeného základu

Prostřeno!
Prostřeno: Znojemská s knedlíkem podle Ajfela

Prostřeno: Znojemská s knedlíkem podle Ajfela

Prostřeno!
Prostřeno: Vyhlášený čokoládový cheesecake podle Ajfela

Prostřeno: Vyhlášený čokoládový cheesecake podle Ajfela

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky Sladké

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Normandské kuře s jablky – tradiční francouzský recept je ztělesněním babího léta na talíři Recepty

Normandské kuře s jablky – tradiční francouzský recept je ztělesněním babího léta na talíři

Pečené karbanátky s rajčatovou omáčkou a opečenými bramborami à la hovězí burgery bez housky Maso

Pečené karbanátky s rajčatovou omáčkou a opečenými bramborami à la hovězí burgery bez housky

Polévky
Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Nápoje
Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi Recepty

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

Recepty
Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Omáčky
Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Nápoje
Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou Recepty

Jednoduchá cuketová buchta s citronovou polevou

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky Sladké

Chlazené melounové poháry se zakysanou smetanou a čokoládou – sladká tečka ze skleničky

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Recepty
Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina Přílohy

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Roztržka ve studiu: Hulváte, neumíte se chovat, peskovala Jermanová Zdechovského Tietz z mladé SPD: EU je největším bezpečnostním rizikem. V NATO bychom zatím měli zůstat Chtěly si vyzkoušet někoho zabít. Děti v Česku plánovaly vraždu, oběť přežila jen náhodou

prima-zeny

Peter Pecha jako český Kevin Costner. V Kamarádech se objevuje jako tajemný bodyguard Táňa Bystroňová odhalila trik na fotbalisty. Petr Švancara by se nechal chytit Rodina je planeta, říká Vilma Cibulková. V seriálu Polabí za ni bojuje jako Olga

prima-zoom

Proč havarovala supermoderní F-35? Autorka Příběhu služebnice bojuje se zákazem knih. Vsadila na chytrou satiru Pavouci jsou mnohem chytřejší, než si myslíte. Podívejte se, jak brilantně využívají ulovené světlušky

prima-fresh

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Prestižní ocenění Vinař roku České republiky 2025 míří do Mikulova – triumfuje Vinařství Volařík Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

prima-cool

Rock zhubnul a přišel o svaly Jak bude Lady Gaga vypadat ve 2. sérii Wednesday? První fotka odhaluje její tajemnou postavu Lidé houfně opouštějí kina. Nový drsný horor nedokouká zhruba třetina diváků

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak sklízet a uskladnit jablka: Poznáte, kdy už jsou zralá? Září by mělo být teplé a suché: Dobrá zpráva pro milovníky babího léta Jedna z nejluxusnějších jachet je na prodej. Stojí více než 2 miliardy korun

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.