Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
autor Lajku

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ovocňák je ryze český, 100% ovocný mošt

Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

  • Zavřít
Ovocňák

Ovocňák Zdroj: archiv Ovocňák

Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla ve společnosti TOKO AGRI a.s. v roce 2011 jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů. Za nepříliš dlouhé období je produkt Ovocňák už dobře známý většině obyvatel ČR.

Seznam.cz banner

Tomáši Kořínkovi, obchodnímu řediteli společnosti TOKO AGRI a.s., jsme položili pro doplnění několik otázek.

Kde vyrábíte mošty a kolik druhů je v současné době na trhu?

Mošty vyrábíme v provozovně v Rudicích u Uherského Brodu pod obchodní značkou Ovocňák. V roce 2013 jsme již překročili 6 000 hektolitrů a v současné době jde o 18 druhů. Jejich počet se občas mění, protože reagujeme na přání a chutě zákazníka a vždy se snažíme zařadit nějakou novinku nebo sezonní produkt. To, co si získá srdce zákazníka, zůstává ve stálé nabídce a nejslabší jde z kola ven. Poslední představenou novinkou je jablko zkombinované s výtažkem z květu černého bezu a mezi dětmi se okamžitě stalo senzací.

Na webových stránkách firmy si lze všimnout , že některé druhy moštů jsou vyprodané, jsou to druhy, jejichž základ tvoří jablko s nějakým druhem zeleniny. Je to dáno tím, že lidé si tyto mošty oblíbili nejvíc, nebo jde o menší kapacitu výroby právě těchto zeleninových moštů?

Snažíme se informovat zákazníky o tom, co právě v našem sortimentu došlo, aby nebyli zklamaní. Občasná nedostupnost je způsobena hlavně tím, že naše mošty jsou z čerstvých surovin z našeho kraje. A to ne vždy lze zajistit obratem, protože suroviny se pečlivě vybírají! Naši dodavatelé musí mít alespoň certifikaci SISPO nebo rozbory dokazující kvalitu suroviny. Obzvláště náročné je to u zeleniny, která má mnoho odrůd, zásadně se lišících v chuti a barvě, a pro šťávy se hodí jen některé. Vše, co je na surovině špatné, se projeví v chuti moštu, bez přídavků jakékoliv chemie lze docílit perfektního výsledku v chuti a kvalitě jedině zpracováváním perfektního ovoce a zeleniny, která je bez jediné vady. Nelze pracovat s výkupy a druhou třídou, která je obvykle určena velkým zpracovatelům.

Máte velikou síť po celé ČR, kam mošty dovážíte, a pokud si někdo objedná víc než 13 litrů moštu, tedy nad 600 korun, je mu zásilka doručena zdarma. Vyplatí se to ?

Naší filozofií je, že pokud chceme českému zákazníkovi přinést výjimečnou kvalitu, měla by tomu odpovídat také služba. Tu za nás tak dobře nikdo neudělá, proto už třetím rokem budujeme obchodní síť z obchodních partnerů nebo vlastních regionální sklady, které se pak starají o přidělení regionu a v rámci závozu moštů maloobchodníků zákazníkům mohou rozvézt také internetové objednávky. Zákazník se tak přímo setká s výrobcem a může získat maximum informací k produktu a novinkám. Vzniká tak velmi důležité pouto mezi zákazníkem a jeho dodavatelem kvalitního moštu, které je dlouhodobé a přínosné pro oba. A to se nám vyplácí.

Co je takzvaným bonusem vašich moštů?

Jako prodejní obal jsme v začátku zvolili balení typu Bag-in-Box neboli pytel v krabici. Speciální 9vrstvý pytel, určený pro horké plnění s UV ochranou a čepovacím ventilem, dokáže zcela přírodní produkt ochránit po dobu 12 měsíců a co je ještě lepší, po jeho otevření lze z balení čepovat až 4 týdny. Bez jakékoliv chemie v podobě konzervantů, stabilizátorů a dalšího tak umíme za použití šetrné pasterace dostat přímo k zákazníkovi zcela přírodní produkt, jako by si jej právě přinesl z moštárny. V komfortu 18 chutí a 3 velikostí balení. Po dobu celého roku! To považujeme za největší přidanou hodnotu obalu našich moštů.

Na obalu deklarujete, že je mošt prostý jakékoliv chemie, a přitom tvrdíte, že vydrží v nezměněné podobě půl roku. Je to vůbec možné u tak živé tekutiny, jíž je vylisované ovoce a zelenina?

Jak jsem řekl již výše, právě obal je to, co umí takto živý produkt uchovat v zcela přírodní formě bez chemie. V našem procesu výroby používáme pouze pasteraci při 82 °C, která v čerstvé šťávě eliminuje počet kvasinek, jež se přirozeně vyskytují v každém utrženém ovoci a zelenině. Následné plnění do pytle pak funguje, jako když se doma zavaří marmeláda do sklenice. Množství vitamínů a minerálních látek pasterace skoro nepoškodí a oxidace, která je největším nepřítelem všeho zdravého v potravinách, nepřichází v úvahu. Proč? Od vylisování do pytle to moštu trvá jen 4 minuty a z toho 80 % cesty je v uzavřeném systému nerezového potrubí.

Dočkáme se v blízké době ještě dalších druhů moštů nebo je to již cílové množství ?

Každého čtvrt roku se snažíme přijít s nějakou novinkou, tou poslední byl zmiňovaný bezový květ. Tím, co se nyní objeví během pár dní na pultech, však nebude další varianta moštu, nýbrž 100% přírodní, opět bez čehokoliv dalšího, jen tepelně ošetřené pyré. Dětská přesnídávka nebo také dřeň, a to hned v 7 chutích a opět ve 3 velikostech balení. Už žádných 85 % ovocné složky, jak obvykle uvádějí výrobci podobných produktů, ale hned 100 %! Toto pyré však nemusí být vhodné jen jako svačinka, ale také na vaření, jako náplň do koláčů, do omáček, do palačinek, na výrobu domácí zmrzliny nebo v kombinaci pudinku a piškotů.

V jakých soutěžích jste mošty prezentovali a jakými diplomy se můžete pochlubit?

Za dobu budování Ovocňáku se nám podařilo získat ocenění KLASA pro všechny varianty. Každoročně soutěžíme v Regionální potravině, kterou vyhrálo Jablko-Černý rybíz, stejně tak Perla Zlínska se stejnou chutí. Varianta Jablko-Rakytník byla oceněna jako Česká chuťovka a úplná novinka, pyré Jablko-Hruška, získalo prestižní ocenění v rámci veletrhu Země Živitelka 2014 Zlatý klas s kytičkou. Nyní máme před sebou ještě boj o Dětskou chuťovku, kterou pořádá Česká potravinářská komora.

Je něco, čeho chcete ještě v tomto oboru dosáhnout?

Ovocňák už v počátku vznikal s myšlenkou, že bychom jednou chtěli zpracovávat ovoce a i zeleninu na všechny možné způsoby. O pyré jsem vám už řekl, další připravovanou novinkou jsou ovocné chipsy nebo-li sušené ovoce a rádi bychom v příštím roce také představili prémiovou řadu džemů, opět a jen 100% ovocné.

Z obchodního hlediska chceme dosáhnout maximálního pokrytí ČR naší distribucí, kde jsme nyní asi na 80 %, a také jsme začali pracovat na slovenském trhu. Tyto dvě země považujeme za naše prioritní, protože celé naše snažení by se dalo vyjádřit větou: vyrábíme český produkt z českých surovin jako česká firma pro český trh.

Více informací najdete na www.ovocnak.cz nebo na facebooku.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

autor Lajku

Autor článku

autor Lajku

Sdílejte článek
Štítky ovoce zelenina výroba Uherský Brod Zlínský kraj Česko chemie pyré pasterace TOKO AGRI

Návrhy pro vás

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera


Přečtěte si také

Prostřeno!
Prostřeno: Prosciutto & cantaloupe na špízu

Prostřeno: Prosciutto & cantaloupe na špízu

Prostřeno!
Prostřeno: Pappa al pomodoro podle Karola

Prostřeno: Pappa al pomodoro podle Karola

Prostřeno!
Prostřeno: Panna cotta s jahodami a bílou čokoládou

Prostřeno: Panna cotta s jahodami a bílou čokoládou

Prostřeno!
Prostřeno: Tagliatelle carbonara podle Karola Kotlára

Prostřeno: Tagliatelle carbonara podle Karola Kotlára

Sladké
Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Sladké
Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Soutěžící
Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Maso
Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Sdílené dálniční známky pro rodiny s více auty? „Přímý útok na příjmy státu,“ kritizuje Kupka Za pár stovek sloužili Moskvě, teď jim hrozí doživotí. Jak Rusko využívá Ukrajince na špionáž? Hádka o Slovensko: Havel zmínil pomýleného premiéra, Ševčík kontroval hnízdem zmijí

prima-zeny

Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže Jsem ráda, že vyšla naše strategie, oslavuje triumf Mii Daniela. Role věrné jí seděla víc Vítězka Zrádců Mia prozradila původ své přezdívky. Jméno jí bezděčně vybrala maminka

prima-zoom

Záhada ruského pokladu od Slavkova Explozivní zkáza ruských tankerů. Ukrajinci vzali prosazování sankcí do vlastních rukou Kočky jsme domestikovali překvapivě pozdě, předchozí odhady byly zcela mimo

prima-fresh

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

prima-cool

Novým Bondem má být hvězda Pottera Zrádkyně Mia prozradila, na co půjde výhra, i jak dostala věrnou soupeřku Kateřinu Samurajský seriálový hit vyráží v novém videu dech. Vše bylo reálné, bez CGI

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční výzdoba v Bílém domě: Trump z lega i stovky motýlů Tajemství svátku sv. Barbory: Řezání barborek a chození Barborek Adventní a vánoční pranostiky: Tipnete si, jaká zima nás čeká?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.