Suroviny
- kuřecí maso 2 kusy
- koření grilovací 1 dávka
- olej 3 lžíce
- čínské zelí 1 kus
- rajče 1 balení
- chleba 1 dávka
- sýr 100 g
- dresink 1 kus
Postup přípravy
1. Na přípravu krutonů nakrájíme chléb na malé kostičky a opražíme je nasucho v troubě (deset minut při teplotě 180 stupňů).
2. Kuřecí prsní řízky rozkrojíme podélně, naklepeme a z obou stran okořeníme grilovacím kořením. Na rozpáleném oleji orestujeme, případně ugrilujeme z obou stran.
3. Maso nakrájíme na kostičky.
4. Čínské zelí propláchneme vlažnou vodou, necháme okapat a pokrájíme na menší kousky.
5. Cherry rajčata nakrájíme na měsíčky a nastrouháme sýr.
6. Podáváme v hlubokém talíři nebo misce. Na zelí položíme na kostičky nakrájený kuřecí steak, nasypeme cherry rajčata, strouhaný eidam a krutony. Vše přelijeme oblíbeným salátovým dresinkem.