Postup přípravy
Suroviny na lívanečky smícháme dohromady
Vznikne hustší těstíčko, které usmažíme na lívanečníku o malém průměru
Bliny necháme vystydnout a servírujeme obložené uzeným lososem a hustou kysanou smetanou a čerstvým koprem
Prostřeno VIII (18) Brighton 20.12. 2013 předkrm 2
Jde o oblíbený, původně ruský předkrm. Na bliny se smetanou se v Rusku dává kaviár, v Británii uzený losos.
Suroviny na lívanečky smícháme dohromady
Vznikne hustší těstíčko, které usmažíme na lívanečníku o malém průměru
Bliny necháme vystydnout a servírujeme obložené uzeným lososem a hustou kysanou smetanou a čerstvým koprem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living