Jak to bylo, šéfe? Jak to bylo, šéfe? Smažený řízek z přeštického prasete s houbovou omáčkou podle Jiřího Hrachového
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Vegetariánské Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Sladké Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat