Přílohy Křupavá pečená rýže podle Chili Ta Thuy – originální způsob, jak využít zbylou uvařenou rýži
Vegetariánské Dýňové risotto s pečenou dýní, dýňovými semínky a stracciatellou podle Radka Davida z Vinografu
Předkrmy a chuťovky Nakládaný česnek s chilli podle Šona – geniální chuťovka, která dodá asijským jídlům švih
Vegetariánské Smažené olomoucké tvarůžky s hranolky a majonézou z medvědího česneku podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu
Předkrmy a chuťovky Nakládaný česnek s chilli podle Šona – geniální chuťovka, která dodá asijským jídlům švih
Nápoje Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět
Ryby a mořské plody Grilovaná pražma s miso máslem a teriyaki omáčkou podle Jiřího Štifta z restaurace Sia
Vegetariánské Smažené olomoucké tvarůžky s hranolky a majonézou z medvědího česneku podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu