Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos
Ryby a mořské plody Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček
Maso Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi
Zelenina Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky
Maso Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli
Těstoviny Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem
Maso Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi
Zelenina Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky
Těstoviny Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem
Zelenina Škola zavařování: Nakládané lilky v lehce pikantní marinádě na kyselo jsou báječné třeba na topinky