Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí
Novinky Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů
Novinky První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy
Sladké Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den
Sladké Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Sladké Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá