Kvízová soutěž

Vyhrajte balíček produktů Podravka a užijte si vaření s dokonalou chutí zeleniny

Dbáte na kvalitu surovin a rádi si pochutnáte? Objevte tajemství Podravky NATUR, naprosto unikátní přísady do jídel s čistě přírodním složením! Podravka NATUR je tím pravým řešením pro ty, kteří chtějí vařit zdravě a z přírodních ingrediencí. Je totiž bez přidaného glutamátu, kvasnicového extraktu, „éček“ a lepku! Za svou čistou a plnou chuť vděčí výjimečné kombinaci 9 druhů prvotřídní zeleniny, vybraného koření a mořské soli. Vždyť na výrobu 150 gramového produktu, bylo použito 450 gramů čerstvé zeleniny. Podravka NATUR hravě a zcela přirozeně dochutí všechny druhy masa a zeleniny. Skvěle se hodí do polévek, omáček, salátů, ale i k rýži či do těstovin, protože nijak nepřebíjí chuť připravovaného pokrmu, ba naopak, podtrhne ji a umocní. A vy teď můžete vyhrát balíček výrobků Podravka v hodnotě 500 Kč, ale musíte správně odpovědět na soutěžní otázku, kde můžete vybrat více odpovědí.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

O co hrajeme?

  1. balíček výrobků Podravka v hodnotě 500 Kč
  2. balíček výrobků Podravka v hodnotě 500 Kč
  3. balíček výrobků Podravka v hodnotě 500 Kč

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDESOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA S VÝHERCI NA TÉTO STRÁNCE A NA FACEBOOKOVÉM ÚČTU Prima FRESH.

Gratulujeme, vaše odpovědi byly zařazeny do soutěže.

Úspěšnost v soutěži   %  
Správně       odpovědí

Společně s partnerem soutěže vám děkujeme za vaši účast. Vyhlášení soutěže proběhne za pomoci generátoru náhodných čísel, dle kterého budou vybráni tři výherci. Zde na stránkách nebo na facebookovém účtu Prima FRESH najdete výherní listinu soutěžících. Děkujeme a držíme vám palce! Hodně štěstí.

Soutěžní otázky

1 Čím je přísada do jídel Podravka Natur výjimečná? (můžete volit více odpovědí)