Kvízová soutěž

SOUTĚŽ: Máte rádi osvěžující ledový čaj? Hrajte s námi o novinku společnosti JEMČA

Česká čajová jednička JEMČA má co nabídnout i v horkých letních dnech, kdy přijde vhod osvěžující drink. Společně jsme si pro vás proto připravili soutěž o 4 balíčky ledových čajů JEMČA, kdy každý obsahuje - 2× Ledový citron, 2× Ledová malina a jahoda a nezapomněli jsme ani na sklenici na ledový čaj JEMČA. Tak si to nenechte ujít a odpovězte na soutěžní otázku níže.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výhry směřují směrem k: Daniela Šugárová, Alžběta Seidlová, Jan Kochy a Miloslava Pupíková.

O co jsme hráli?

  1. Balíček obsahující: 2× Ledový citron, 2× Ledová malina a jahoda a nezapomněli jsme ani na sklenici na ledový čaj JEMČA
  2. Balíček obsahující: 2× Ledový citron, 2× Ledová malina a jahoda a nezapomněli jsme ani na sklenici na ledový čaj JEMČA
  3. Balíček obsahující: 2× Ledový citron, 2× Ledová malina a jahoda a nezapomněli jsme ani na sklenici na ledový čaj JEMČA
  4. Balíček obsahující: 2× Ledový citron, 2× Ledová malina a jahoda a nezapomněli jsme ani na sklenici na ledový čaj JEMČA

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDESOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA S VÝHERCI NA TÉTO STRÁNCE A NA FACEBOOKOVÉM ÚČTU Prima FRESH.

Co jste možná o společnosti JEMČA nevěděli

Společnost JEMČA a.s., která je největším výrobcem čajů v České republice, se na začátku roku 2020 vrátila do českých rukou – od indického koncernu ji koupil český výrobce léčiv, zdravotnických prostředků a doplňků stravy, společnost Dr. Müller Pharma. S novým majitelem přišla i řada investic – v loňském roce společnost zahájila rozsáhlou rekonstrukci a výstavbu velkokapacitního skladu s automatickými zakladači. Investuje se ale především do nových technologií, protože i v čajovém průmyslu existují trendy, které chce JEMČA nejen sledovat, ale do budoucna i udávat.

Vedle nejprodávanějšího čaje PIGI a populárních ovocných čajů tedy vznikají i výrobky, které jsou typem balení naprostou novinkou. Čím dál větší důraz je kladen na úsporná balení, na ekologii, zejména na snížení spotřeby plastů a dalších obalových materiálů. V horkých letních dnech přijde vhod osvěžující drink a ani v tomto případě nezůstává česká čajová jednička pozadu. Ochutnat můžete hned dvě varianty čaje, který se připravuje zalitím studenou vodou - JEMČA Ledový citron a JEMČA Ledová malina a jahoda. Unikátní čajové směsi vykouzlí během několika minut lahodný a osvěžující nápoj. Nespornou výhodou je i možnost vyluhování čaje přímo v lahvi, můžete tedy bez čekání připravit chutný nápoj do školy, na výlety či sport.

V sortimentu společnosti JEMČA naleznete mnoho dalších zajímavých novinek - ať už se jedná o BIO čaje, které se v poslední době těší velké oblibě, novou řadu černých čajů Zlaté ráno či ovocné čaje v novém unikátním balení. Předností těchto čajů je kromě lahodné chuti i moderní čajový sáček se šňůrkou a etiketou a speciálně lepená krabička, která zachová aroma čaje i přes to, že není zabalena v celofánu a ani čajové sáčky nejsou jednotlivě balené. Díky tomu se sníží zatížení životního prostředí až o několik tun nadbytečných obalů ročně. Všechny tyto výrobky, včetně ledových čajů, se zároveň pyšní plně kompostovatelným čajovým sáčkem a absencí hliníkové sponky.

Čaj se v Jemnici zpracovává již přes půl století, každá balicí linka zabalí 450 sáčků za minutu a ročně se zde vyrobí zhruba 2,5 bilionu sáčků čaje. Za téměř sedmdesát let svého působení si získaly značky JEMČA a PIGI ČAJ pevné místo mezi zákazníky i na trhu. Do podpory těchto značek bude společnost i nadále investovat a posilovat tak pozici české čajové jedničky.