Na Mojo Verde všechny ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme.
Brambory grenaille předvaříme v osolené vodě s bylinkami a česnekem. Hovězí steaky vyndáme cca hodinu před grilováním ven z lednice, aby měly pokojovou teplotu. Steaky lehce potřeme olivovým olejem a společně s brambory vložíme na rozpálený gril.
Po stažení z grilu maso musíme nechat aspoň 3–5 minut odpočinout. Steak nám zkřehne a po zakrojení z něj všechna šťáva ihned nevyteče ven. Maso krájíme přes vlákno na cca půlcentimetrové plátky, pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Brambory grilujeme cca 5 minut ze všech stran. Salsu servírujeme v malé mističce nebo ji dáme přímo na maso a brambory.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.