• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Radek David - recepty

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem. Zdroj: Jan Kundera

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Fotogalerie
14

Se šéfem je vaření radost

Radek David - recepty

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem. Zdroj: Jan Kundera